>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sts i ich bonus 10 zł...
Wlasnie dostałem od nich SMS o bonusie tylko dzis, 100% od depozytu. A tu sie okazuje że do wygrania 10zeta xDD i to jak trafisz dokładny wynik plus jeszccze jedno z wydarzeń dodatkowych (które tylko jedno ma racje bytu) Przecież oni sami sie kompromitują

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta liga holenderska musi być bardzo cienka skoro taki cienki Kairat eliminuje Alkmaar a Feye dostaje łomot od Trencina...no coment

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Ta liga holenderska musi być bardzo cienka skoro taki cienki Kairat eliminuje Alkmaar a Feye dostaje łomot od Trencina...no coment
Dlatego że, w Feyenordzie jest jeszcze większy bałagan niż w Legii.
Ufa to chyba ma w dupie tą LE nie chce mi się wierzyć że, ci amatorzy z Luksemburga tak ich o sobie ogrywają.

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie dostałem od nich SMS o bonusie tylko dzis, 100% od depozytu. A tu sie okazuje że do wygrania 10zeta xDD i to jak trafisz dokładny wynik plus jeszccze jedno z wydarzeń dodatkowych (które tylko jedno ma racje bytu) Przecież oni sami sie kompromitują
Nie chcę wkładac kija w mrowisko.Ta firma już dawno jest skompromitowana.Jak to w reklamie.Nr 1 w Polsce (chyba tylko we własnym mniemaniu):cwl::cwl:

_black_horse_ 883

_black_horse_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chcę wkładac kija w mrowisko.Ta firma już dawno jest skompromitowana.Jak to w reklamie.Nr 1 w Polsce (chyba tylko we własnym mniemaniu):cwl::cwl:
bonus 100% wkladu czeka na ciebie ,(10 zl) dawno sie nie czulem tak upokorzony ...temat rzeka

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
LE
Niedercon - Ufa
Ufa lub remis @1.77
lv
Niby mocna propozycja ale obawiam się, że ruscy nie chcą grać w tej LE. Po tym co się tam wyprawia to trudno na to patrzeć inaczej. cisną sytuacje są ale to jakoś dziwnie wyglądało.

Status
Zamknięty.