>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja gram tylko u polskich buków, patriotycznie i nigdy nie pozwoliłbym oby okradano Państwo. ????
a katar ładnie leje malezje, do przerwy 33:7
Dzięki takim jak Ty te stsy maja prawo bytu , ja niszcze te polskie gównienka ile wlezie ,
dalem dupy zamiast dac Tajlandia 3-1 to dalem under bezsensownie a ten sam kurs byl
Wjechalem w Katar i od razu zamkneli zaklady haha

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dzięki takim jak Ty te stsy maja prawo bytu , ja niszcze te polskie gównienka ile wlezie ,
tak, tak, tylko szkoda że pojawiasz się na 2-3 dni w miesiącu. Resztę dni robisz sobie urlop?
Grając takimi stawkami i wszystko jak wlezie to może i w jeden dzień możesz byc 50k na plusie ale przyjdzie kilka dni i oddasz kilka razy więcej, sam się z resztą chwaliłeś że przegrałeś w jeden dzień w uni 40 tysi, także ja wolę mniejsze sumy a ciągle. A granie w taki sposób to czysty hazard i liczenie na szczeście, bo nie wierzę że znasz graczy w kosza w chinach czy na filipnach, albo zawodniczki z afryki. Stawiasz kupon i liczysz na szczęście, ale powodzenia oby jak najdłużej na plus.

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bayi 160 pktow a oni linie 142,5 dawali debile , brawo dla traderow
tak, tak, tylko szkoda że pojawiasz się na 2-3 dni w miesiącu. Resztę dni robisz sobie urlop?
Grając takimi stawkami i wszystko jak wlezie to może i w jeden dzień możesz byc 50k na plusie ale przyjdzie kilka dni i oddasz kilka razy więcej, sam się z resztą chwaliłeś że przegrałeś w jeden dzień w uni 40 tysi, także ja wolę mniejsze sumy a ciągle. A granie w taki sposób to czysty hazard i liczenie na szczeście, bo nie wierzę że znasz graczy w kosza w chinach czy na filipnach, albo zawodniczki z afryki. Stawiasz kupon i liczysz na szczęście, ale powodzenia oby jak najdłużej na plus.
Nie ma mnie bo debile zwani moderatorami daja mi bany za to ,ze napisalem ,ze kobiety nadaja sie do kuchni a nie do sportu .... poziom tego forum siega dna
Słowacy 38-20 , kolejny łatwy bet

_black_horse_ 883

_black_horse_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma mnie bo debile zwani moderatorami daja mi bany za to ,ze napisalem ,ze kobiety nadaja sie do kuchni a nie do sportu .... poziom tego forum siega dna
ta na pewno ????

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witaj, dostałeś tymczasowy ban ze względu na Twoje treści na forum. Po 2 tygodniach będziesz mógł wrócić do naszej społeczności.
Zespół forum
Teraz Wyspy Owcze over 29,5 na live pilka reczna

_black_horse_ 883

_black_horse_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a tak w ogole wiecie co jest najsmieszniejsze na tym forum ? ze nie mozna obrazac sportowcow haha

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Niestety jedno i drugie to prawda, więc lepiej czasami sie powstrzymać od tego typu tekstów, brawa za słowacje, za późno przeczytałem, po nocce w pracy to człowiek ma problem z ogarnięciem niektórych spraw.
Powodzenia dalej
ja spadam oby ten Egipt nie wywinął jakiegoś numeru.
e. oczywiście chodzi mi o tekst o kobietach i poziomie forum a nie o poziomie moderatorów żeby nie było:p

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najsmieszniejsze jest to, ze podaje typy gdzie 90% wchodzi , a dostaje bana za to ,ze napisalem o kobietach i kuchni. Widać szacunek

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
Macedonia dnb 1.79
Witaj, dostałeś tymczasowy ban ze względu na Twoje treści na forum. Po 2 tygodniach będziesz mógł wrócić do naszej społeczności.
Zespół forum
Teraz Wyspy Owcze over 29,5 na live pilka reczna
chyba każdy zdrowo rozsądkowo facet stwierdzi to samo. Choć świadomość tego a wypowiedzenie tego to 2 różne kalibry. Ja gre na babkach sobie darowałem w 80% . lalus mozna się odwoływać? mogę podpisać Ci petycje ze także stoje po stronie swobody myśli

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie zniknał mi skrill na sportingbull czy juz tak zostanie czy poprostu maja jakis problem ? Jest szansa ze bedzie w metodach wypłaty skrill czy na amen go usuneli?

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macedonia dnb 1.79
chyba każdy zdrowo rozsądkowo facet stwierdzi to samo. Choć świadomość tego a wypowiedzenie tego to 2 różne kalibry. Ja gre na babkach sobie darowałem w 80% . lalus mozna się odwoływać? mogę podpisać Ci petycje ze także stoje po stronie swobody myśli
Nie mozna chyba . Kazdy wie , ze kobieta psychiczne zero jest , kazda bez wyjątków i ten kto twierdzi inaczej niech sobie wlaczy siatkowke albo tenisa w wykonaniu kobiet, najlepiej stawiajac chwile wczesniej gruby hajs na nie. Pomijam jak wczoraj babka najechala na krawężnik mercedesem za pol miliona z predkoscia 30km/h gdzieś i podchodze do niej i mowie ,ze nie szkoda pani auta , a ona na to ,ze to przeciez Jeep jest , to do tego sluzy ....

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie zniknał mi Skrill na sportingbull czy juz tak zostanie czy poprostu maja jakis problem ? Jest szansa ze bedzie w metodach wypłaty Skrill czy na amen go usuneli?
ponawiam wiecie cos na ten temat?

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Dla wszystkich chcących pisać petycje i stający w obronie poszkodowanego kolegi: post za który dostał bana na 2 tygodnie:
Grigelis obys zdechl za to co zrobiles w tym momencie
Za życzenie komuś śmierci albo chorób automatu wbijam dożywotnie bany, więc tutaj byłem pobłażliwy ale jak widać chwila przerwy nie skłoniła do refleksji, dodatkowo kłamie robiąc z siebie męczennika.
a tak w ogole wiecie co jest najsmieszniejsze na tym forum ? ze nie mozna obrazac sportowcow haha
To jest forum dla pełnoletnich osób, więc dzieciarni nie potrzebujemy, która nie umie zapanować nad emocjami.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
Macedonia dnb 1.79✅✅✅
szwecja u18 under 28.5 1.70
Egipt over 21.5 1.98
kosovo +9.5 1.89

Status
Zamknięty.