>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
mchal gra dobra ale widać braki jeszcze chyba w doświadczeniu. Taka łatwa runda na 15:15 i nie wytrzymali. A tak po za tym co na dziś widzisz w IEMie? North chyba najpewniejsze ze stawki. Po za tym też gram win 2 mapy, na całościowy win się nie odważę chyba że po wygranej mapie, zobaczymy.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mchal gra dobra ale widać braki jeszcze chyba w doświadczeniu. Taka łatwa runda na 15:15 i nie wytrzymali. A tak po za tym co na dziś widzisz w IEMie? North chyba najpewniejsze ze stawki. Po za tym też gram win 2 mapy, na całościowy win się nie odważę chyba że po wygranej mapie, zobaczymy.
Najpierw poczekam na koniec tego meczu, później będę ewentualnie myślał ???? . Niby łatwa runda, ale Tyloo perfekcyjnie ich skontrowało i trafili z ustawieniem. Dla mnie aimowo wyglądają lepiej w tym meczu, przygotowani taktycznie są i liczę, że jeszcze to spokojnie ogarną.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Karlovic to stal sie niezlym chlopcem do bicia ????
Uwaga ... Altamirano go pogonil 2:0 z turnieju ????
Jak na moje oko to Karlovic skonczy w po tym sezonie kariere. Juz spadl w okolice 150 miejsca. Czyli musialby grac kwale do turniejow a w jego wieku jak widac jest to duzy wysilek. Serwis juz jest slaby jak na niego. Praktycznie co mecz polamany .

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Widzisz o tym mówiłem, jest podnieta,że oszukali ich a jeden gość ich robi na bombside, ewidentny brak doświadczenia. Fajne taktyki etc, ale pewnego poziomu tieru 2 nie przeskoczą. Granie na Fragsters,bpro etc to ich poziom i go chyba nigdy nie przeskoczą ;p

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzisz o tym mówiłem, jest podnieta,że oszukali ich a jeden gość ich robi na bombside, ewidentny brak doświadczenia. Fajne taktyki etc, ale pewnego poziomu tieru 2 nie przeskoczą. Granie na Fragsters,bpro etc to ich poziom i go chyba nigdy nie przeskoczą ;p
kto normalny rotując na bsa wchodzi 5ciu monsterem, wystarczyło, żeby jeden z nich poszedł na shorta... przegrywają eco albo force z cztkami i nie wezmą mapy pewnie
///
udało im się, ale słabo to wygląda

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
To znaczy moim zdaniem taktycznie na Overpassie wyglądali naprawdę super, ekstra wejścia, wszystko ładnie poukładane full na full po TT to chyba wszystkie wygrane. I uwaga, mają 4 na 5, lub na eko przeciwników i zaczynają się proste błędy. Te wejście na BS, potem fajnie 5 na 4 i na longu jeden gościu zabija 3 bez żadnych granatów etc. potem w 1:20 Mou jest już na ich plecach w rundzie na 14:14. Wygrali bo byli o wiele lepsi na Overku a skończyło się 16:14... Inferno to już dobra mapa dla Tyloo. Ja tam idę w ich stronę 1.72 Unibet.

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Oj skąd ja ciągle byłem przekonany co do Inferno, nie mam pojęcia. Dzięki za poprawkę!

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Tyloo na trainie nie mają nic do powiedzenia poza statystowaniem ;)

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cs
Kinguin - Tyloo (2 mapa) @2.1 1xbet
Tutaj mocniej, Tyloo tej mapy praktycznie nie gra o czym pisałem w dziale esportu, tu Polacy powinni to ogarnąć.
A dla organizatorów wielki ⛔ za 2h opóźnienia, zamiast spać to człowiek czeka jak głupi :headbang:
North 2-0?

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heroic gra z trenerem, więc North powinno spokojnie wygrać, ale kursy już poleciał od kiedy pojawiło się info. Nie widziałem wczoraj ani jednych ani drugich, ale gdybym miał grać to chyba wlaśnie to 2-0, chociaż nie lubię takich betów.
Na noc próbuję z cs&#39;a coś takiego, bo te kursy jednak za duże trochę.
Kinguin - Tyloo @2,55
✅✅
Cs
Kinguin - Tyloo (2 mapa) @2.1 1xbet
Tutaj mocniej, Tyloo tej mapy praktycznie nie gra o czym pisałem w dziale esportu, tu Polacy powinni to ogarnąć.
✅✅
Jeszcze raz z cs Kinguin win mecz @3.95.
Sorry ale obok takiego kursu nie potrafię przejsc obok. Przegrali mapę przeciwnika 16-14, teraz ich mapa która IMO z taką gra biorą, decider train na którym również dobrze się czują. Albo weekend balowania albo przerwa
✅✅:champagne::dance:
Na trainie ich azjaci zjedzą z palcem w nosie ????
Mam nadzieję, że ich posiłek był tak obfity jak moje łowy, chociaż w tak malutkich nosach raczej za wiele nie mogli znaleźć ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
st1ven +10 Punkty
L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Indonezja u 23 over 1.5
@4.10

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
raiden +4 Punkty (Indonezja U23)
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Z cyklu ogrywamy głupich ruskich.
W meczu Radarong/Udomchave wynik stoi od dluzszego czasu na 18-9 1set ale kursy nie są zablokowane.
Under 30.5 1set @ 4.78
Rywalki skreczowały. Oficjalnie wynik jest 21-9, 21-0 więc może rozliczą na plus ????
TNT-Black Water
4Q under 48.5 @ 2.72 ✅
Klasyczna filipinska 4 kwarta przy bardzo równym wyniku.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1.
Spotkanie: Kashima Antlers - Jubilo Iwata
Typ: Next goal: Jubilo (0:0 10min)
Kurs: 2.62
Bukmacher: Bet365