Majchrzak @ 1,70
Lepszy jest i tyle.
Naprawde bardzo solidny wystep ! Jest forma u niego.
Majchrzak @ 1,70
Lepszy jest i tyle.
Deportivo Táchira over 1.5 gola po 3.10
Są już mapy - nuke, mirage, inferno.Na 11 z cs'a Space Soldiers - Ence @2.05
Trochę nie rozumiem tych kursów, ok Ence miało fajną końcówkę sezonu, ale tylko tyle. Jedni i drudzy po sezonie wakacyjnym, z przygotowaniem może być różnie, ale żeby SS było dogiem? Mam nadzieję że nie wpadnę na minę
Fakt, jak pisałem jeszcze nie było i Teraz pewnie też bym w to poszedł, raczej warto, a dopiero później próbował ewentualnie SS bo będzie można łapać fajne kursy (o ile gdzieś będzie to live do gry)Są już mapy - nuke, mirage, inferno.
IMHO ENCE @1.90 (trójdrogowo) w Totalbeciena pierwszej mapie do gryCo myślisz?
Wszystkie 4 mecze z kwali do Chicago są w ofercie live w TotalbecieFakt, jak pisałem jeszcze nie było i Teraz pewnie też bym w to poszedł, raczej warto, a dopiero później próbował ewentualnie SS bo będzie można łapać fajne kursy (o ile gdzieś będzie to live do gry)
Jakim cudem? Przecież to druga runda kwalifikacjiPanowie mam pytanie odnośnie US Open, mianowicie wczoraj z kwali odpadły rozstawione numery 1,2,3 i 4 - kolejny jest 5 - granollers i 6 - Hurkacz. No i tu dałem Hubercika. Myślicie, że ktoś się wycofał i dzisiaj odda mecz, bo mógłby już mieć miejsce w turnieju głównym?
no wiem, że druga, ale dla mnie dziwny zbieg okoliczności, że nagle numery 1-4 odpadły od razu.Jakim cudem? Przecież to druga runda kwalifikacji