>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spróbuję Eagle 13.00. Dwie najgorsze drużyny w Hongkongu. Eagle gorsza ale raz wygrała z nimi w tym sezonie .

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Filipiny to stan umysłu ????
Jakiś przerośnięty wieprzek rzuca sobie za trzy ????
2-0 nigdy nie warto u kobiet po kursach niższych niż 3.00 więc moim zdaniem nie ????

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
6.
Spotkanie: MISC MIFA - UKM
Typ: UKM over 1.5 gola (0:0 1min)
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365

7.
Spotkanie: MISC MIFA - UKM
Typ: over 4.5 gola w meczu (0:0 1min)
Kurs: 4.33
Bukmacher: Bet365

Bezpieczniej over 3.5 gola po 2.62
Powodzenia

Edit.
3:1
...........
0/7

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spróbuję Eagle 13.00. Dwie najgorsze drużyny w Hongkongu. Eagle gorsza ale raz wygrała z nimi w tym sezonie .
Eagle gra 18 latkami ostatnie spotkania , dlatego lepiej handi na przeciwnikow brac niz na nich , ogrywaja juniorow

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ledwo zdążyłem postawić i run 0-8 w 60 sekund hehe

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Obyło się bez faulowania, ale nawet z faulowaniem do takich linii by nie mieli szans dojść ????

C 223

copper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
peffki peff na dziś zANALizowane,
To się uśmiałem:cwl ???? okładnie po co to wklejać, chyba tylko wariat to zagra. Ako z 6 meczów i to LE gdzie w każdym może być wybuch z ako.... 2,50. Domyślam się,że trollujesz żeby wzbudzić tu zainteresowanie a jak poważnie siedziałeś od rana i analizowałeś żeby coś takiego ostatecznie wybrać i zagrać to ja nie mam już więcej pytań:whistle:Chyba,ze masz 16 lat jesteś zafascynowany piłka nożną, trochę grosza do wtopienia i lubisz jak Twoje drużyny na które grasz strzelają gole i pika Ci w tel czy komputerze bo z bukmacherskiego punktu widzenia to czysta amatorszczyzna:sarcastic:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
everto +11 Punkty
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ukrainki 1set plażówka @ 1.90 ✅
Więcej nie będzie.

I nie było ????

duo +8 Punkty (Złapane po 2,17 przy 2:5 dzięki za wszystkie typy z plażówki trochę zaczynam ogarniać temat ^^)
everto 529

everto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
????
To się uśmiałem:cwl ???? okładnie po co to wklejać, chyba tylko wariat to zagra. Ako z 6 meczów i to LE gdzie w każdym może być wybuch z ako.... 2,50. Domyślam się,że trollujesz żeby wzbudzić tu zainteresowanie a jak poważnie siedziałeś od rana i analizowałeś żeby coś takiego ostatecznie wybrać i zagrać to ja nie mam już więcej pytań:whistle:Chyba,ze masz 16 lat jesteś zafascynowany piłka nożną, trochę grosza do wtopienia i lubisz jak Twoje drużyny na które grasz strzelają gole i pika Ci w tel czy komputerze bo z bukmacherskiego punktu widzenia to czysta amatorszczyzna/QUOTE]
są tu kolesie od ktorych można brać typy albo inaczej zainteresują mnie swoimi typkami o np. live dziś tenis i lookam na wariata nie wchodzę no ale ten z taśmą bana mu jemu ????

ilendil 375

ilendil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Ymer poleciał po medicalu niestety ????
Ruud - Ferrer over 21.5 @ 1.75
Ruud wygra seta @1.5

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
ferdzio1 +6 Punkty (Gratulacje. Kurs kosmos. Miałem under 25,5 ale nadenerwoawałem sie żeby Twoj bet wszedł)
duo 303

duo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ymer tam ledwo chodził, widać było, że raczej po nim.
A w Lidze Europy strzelanina od początku a chciałem trochę wyczekać na podbicie kursów chytry traci dwa razy ????

C 223

copper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
zamiast wyśmiewać innych to zacznij sam coś wrzucać ???? bo wyśmiewać to potrafisz, a udowodnić już nie potrafisz ????
To już lepiej nic nie dawać niż takie taśmy ludziom podstawiać do grania...To nie tylko prosta droga do wyczyszczenia konta ale i szybkiej frustracji z grania.Potem słucha się wszędzie biadolenia,że zawsze jeden mecz mnie wywalił☺

Status
Zamknięty.