Miłego popołudnia życzę wszystkim ,ja znikam bo coś nawalam ostatnio
Czekam na kosze i będe zadowolony
Piłka nie wchodzi niestety coś na lm zrobie jakieś ako na gole 1 połowy i overki
Pozdrawiam wszystkich i ovocnych wygranych
Dziękuje ,nocka umnie udana była po słabym dniu ,oby tak dzisiaj też było na LM
Takie coś bodajże występuje w efortuna w piątki i jeżeli się mylę to na totolotku któregoś dnia też bez podatku. Gram na STSie i nigdy nie było bez podatku.
W fortunce była tylko na mundial promocja HH, tak to nie ma żadnej na zabicie podatku...
W piątki to jest właśnie w totolotku
Przed mundialem było jeszcze na iforbecie ale tam mi czat nie działa to nie mam jak się zapytać... Jeśli masz taką możliwość to możesz się spytać i dać znaka jak to u Nich wygląda
Tak patrze na kurs na Krou/Aye i sobie myślę, że może warto... w końcu w tym roku już ze sobą grali i Francuzi wygrali 2-0. Co prawda było to w marcu, kiedy oni byli w bardzo dobrej formie, bo jeszcze kilka mocnych par ograli, ale jakiś sposób może na Hiszpanów mają.
Ciekawe czy jest jakiś buk, który rozlicza krecze w plażówce bez zwrotów ????
Bo jakby był, to Polki skreczowały w pierwszym meczu i jak na drugi wyjdą, to na Włoszki kurs 2.50 jest.
Wydaje mi się że jest błąd z tym kreczem bo bah rozliczył mi jako 2:0 i wydaje mi się że do 13 przegrały 2 set.
Edit
Rzeczywiście poddały a wynik jaki znalazłem to 21:4
Czyli bah zaliczył to jako 2:0 czyli tam można próbować. Ale może być walkower.
Na oficjalnej stronie jest "forfeit team A" przy meczu Polek.
Trzeba poczekać na live, jak wyjda na rozgrzewkę to bedzie widać czy cos ktorejs z Polek dolega czy nie i jak tak to jakies handi na seta pierwszego albo coś.
Nie wiem czy ktoś obserwował co się działo w meczu Nevezis - Ironi Tiberias... Jakiś syf z UEFA kwalifikacje czy coś... Nie o tym...
Wynik: 0:1 (80min) czyli przedmeczowi faworyci wygrywają (kurs ok 1.50-.1.70 jakoś tak było) i co się dzieje pozniej?
Gol na 1:1 (81min)
Gol na 2:1... (w ciągu 2min)
Gol na 3:1... ( 3min później)
Gol na 4:1... (doliczony czas)
Nie. Nie grałem. Ale jeśli ktoś zagrał na gospodarzy nawet btts miał sporo kasy... Nie mówię o zwycięstwie czy 4 golach w 10min bo to jak wygrana 6 w lotto... Taka ciekawostka...
Tymczasem Indonezja mogłaby ogarnąć... 4. Spotkanie: Luneng - Shangai SIPG Typ: Shangai over 1.5 gola (0:1 76min) Kurs: 2.75 Bukmacher: Bet365
Podwójna.
Bezpieczniej over 2.5 gola po 1.83.