M
462
Dobry typ, 3 jeszcze wbiją spokojnie ????Legia over 4,5 rożnych @2,88
Dobry typ, 3 jeszcze wbiją spokojnie ????Legia over 4,5 rożnych @2,88
to jeszcze Hamalainen za Malarza jak i tak nie ma czego bronićCarlitos za Aztiza, Szymański za Radovicia i jedziemy all in z overem, nie mają czego bronić
zaraz mają zaczynać bo już nie padaDzisiaj w Waszyngtonie pograją czy dopiero jutro? Z gory dzieki za odpowiedz.
Jedrzejczyk nie jest w kadrze na LM bo po co? Przeciez za duzo zarabia to po co ma grac, gra Vesovic fajnie sobie radzi. Tak wiem Jedrzejczyk to ogorek nigdzie nie zaistnial jego przygoda z pilka, bo kariera bym tego nie nazwal jest zbiegiem okolicznosci. Kupmy dwoch Czarnogorcow bedzie jakosc,a Jedrzejczyka zmusmy do odejscia. I piszmy wszyscy ze to jest nieudacznikBrak chęci, żeby powtórzyć mecze z Realem i walnąć takich bolków jak Trnava? Problem musi być w czymś innym, nie wierzę że tam każdy ma wyjebane z byle powodu. Ale co z tego jak biorą różnych polaków od Dąrbowskiego, po Czerwińskiego czy teraz Wieteska i kupa w gaciach.
Tajemnica poliszynela dla mnie co w czaśnie gdy Legia krwawi robi ich największa gwiazda Jędrzejczyk?
Nie jestem pewien czy by sobie poradziły. W tym dwumeczu problemem legii jest to co Polski na mundialu, brak gry zespołowej, ustawiania się, biegania, ambicji, praktycznie wszystkiego. Tak jak Szczęsny podsumował, Trnava w pierwszym meczu od 1 do 95 minuty grała swój mecz, nie mają super grajków, ale z tego co maja Latal potrafił ich ustawic i każdy wiedział co robić, w legii każdy gra swoje bo im się awans nalezy z urzędu bo to legia.W moim odczuciu Lech i Jagiellonia spokojnie by walnęły Trnavę w tym momencie. Kwestia jest taka, że Legia ma kolejny rok spierdolony pod względem przygotowań. Nie ma żadnej świeżości niczego.