>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
jessi 246

jessi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trelleborg vs Hammarby - Hammarby pierwsi 5 rożnych @3,95
⛔ kompletna pomyłka ????

B 91

brajan82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⛔Pogon zaczyna sezon jak rok temu tylko, ze składowo jest duzo duzo słabsza niz w zeszłym.. oj portowcy
Wiem, ze po meczu głupio sie wymądrzać ale kiedy ty widziałeś, ze ta bramka wisi w powietrzu?? Masa niedokładnych podań Pogoni i ogólnie mądra gra Piasta. Lekko i spokojnie radzili sobie z atakiem gospodarzy.

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Wiem, ze po meczu głupio sie wymądrzać ale kiedy ty widziałeś, ze ta bramka wisi w powietrzu?? Masa niedokładnych podań Pogoni i ogólnie mądra gra Piasta. Lekko i spokojnie radzili sobie z atakiem gospodarzy.
No jak kiedy przecież piłka przekroczyła linie bramkową, tylko ze nie całym obwodem to tego typu rodzaju sytuacji mam sie nie kierować w wyborze zdarzenia ?:highhive: Nie wspominajac o poprzeczce w ostatniej akcji 1 połowy badz na poczatku 2-giej.

B 91

brajan82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No jak kiedy przecież piłka przekroczyła linie bramkową, tylko ze nie całym obwodem to tego typu rodzaju sytuacją mam sie nie kierować w wyborze zdarzenia ?:highhive:
Oczywiście, ze warto wtedy iść gruuuubo w over. Tyle, ze Pogon ch..ja grało i mimo tego trochę na wyrost stwierdzenie, ze bramka wisiała.
Ok, nieważne, nie chce sie kłócić. To tylko moja opinia o tym meczu. Ja widziałem nieporadne ataki, ty bramki wiszące w powietrzu ????

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Oczywiście, ze warto wtedy iść gruuuubo w over. Tyle, ze Pogon ch..ja grało i mimo tego trochę na wyrost stwierdzenie, ze bramka wisiała.
Ok, nieważne, nie chce sie kłócić. To tylko moja opinia o tym meczu. Ja widziałem nieporadne ataki, ty bramki wiszące w powietrzu ????
Suma sumarum napisałeś, ze warto iść w bramki lecz pozniej, ze nie poradne ataki. Nie napisałem, ze BRAMKI wiszą w powietrzu tylko, ze bramka wisi dla Pogonii jedynie moge sie zgodzić, ze nie ma sensu klocic sie nad rozlanym mlekiem, powodzenia i wygranych.

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Ivashka - Hurkacz over 9.5 (pierwszy set) @1,66

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba skontrowac ta Islandie bo coś problemy ze skutecznością są.
Hafnarfjoreur vs Fjolnir typ: btts @1,66
Fylkir vs Valur over 1,5 @1,83
atakujemy

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
morgo +6 Punkty (Brawoo)
wsc +4 Punkty (kolejny rep nie wiem czy zalicza kolejne)
Status
Zamknięty.