>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto mi powie czy De Bruyne strzelil z poza pola karnego czy byl juz w polu karnym?

D 86

dzordan89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdecydowanie Brazylii brakuje Casemiro który na wślizgu przerywa takie kontry. A tu Paulinho biegnie obok i odpuszcza.

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
furman19 &amp; ranczo0123 Dzieki za odpowiedz

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
na razie ten typ na obroty neymara zagrozony bo tylko po 2 robi :p

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak . Belgia duzo szczęścia jak narazie . Fartowny pierwszy gol a potem juz bardzo ladna.kontra. szkoda mi Brazoli bo zanim wpadl gol dla Belgow to BRazylia mogla strzelić dwa
Nie zgodzę się, że to promocja. Belgia prowadzi tą grę, to nie przypadek. Do tego kontry ma mordercze, Brazylia nie wie jak się pod to ustawić. Canarinhos strzelą i mam nadzieje, że doprowadzą do remisu bo na innym kuponie mam ich 1X aczkolwiek będzie o to trudno bo Belgia bardzo świadomie gra.

siadlo 1,2K

siadlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak . Belgia duzo szczęścia jak narazie . Fartowny pierwszy gol a potem juz bardzo ladna.kontra. szkoda mi Brazoli bo zanim wpadl gol dla Belgow to BRazylia mogla strzelić dwa
Oglądamy wszyscy, ale wynik 2-0. Strzelą 2 gole do 90min? Wątpię

bobair 48

bobair

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A Ty dalej swoje. Francja wygrała na farcie bo przecież przez cały mecz była gorsza. Teraz Belgia prowadzi też fartownie bo Brazylia mogła strzelić dwa gole. Ale nie strzeliła. Zrozum wreszcie, że piłka nożna polega na strzelaniu goli a nie na tym ile dana drużyna mogła strzelić ????

diegoforlan1 1,1K

diegoforlan1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
MS Wilhelm Gustloff
Brazylia ma lepsze drugie połowy. Belgowie w pierwszą połowę wpakowali sporo sił. Czy dadzą radę wytrzymać takie tempo przez następne 45 minut? 2-2 i dogrywka wcale mnie tu nie zdziwi.

Status
Zamknięty.