>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Belgia i obie strzelą po 6,2 pykam dzisiaj.
Co Wy na to?
Według mojej opinii Belgia wygląda fajnie na papierze i odczucie jest na pewno, że pokażą się z dobrej strony. Natomiast ja czuję pod skórą, że Brazylia ma to DNA, którego Belgia jeszcze nie ma - to znaczy doświadczenie w takich imprezach i takich fazach. Paradoksalnie uważam, że Brazylia zagra najlepszy swój mecz dotychczas. BTS prawdopodobny ale wygrana Belgii już mniej. To tylko moja wewnętrzna opinia ;)

S 69

snickers69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety, ten który tak żałosnie serwował to był Kubot. Już mu się obrywa na instagramach i innych portalach społecznościowych. Wściekli ludzie życzą mu śmierci dla siebie i dla rodziny.

siadlo 1,2K

siadlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bate Borisov 2,73

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
brajanusz +4 Punkty
roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety, ten który tak żałosnie serwował to był Kubot. Już mu się obrywa na instagramach i innych portalach społecznościowych. Wściekli ludzie życzą mu śmierci dla siebie i dla rodziny.
Szczerze, tych co piszą o Nim na Instagramie zle wysłałbym do gazu ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Gdzie patrzyłes
w czasie meczu tutaj https://www.sofascore.com/pl/pilka-nozna/livescore, wybierasz mecz i masz mapke z zawodnikami, klikasz na któregoś i masz statsy
a jak chcesz oficjalne to na stronie fifa jak masz mecz to dajesz na &quot;match facts&quot; i masz oficjalne dokładne dane tylko musisz poczekać z godzinkę może dwie po meczu na to ;)

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Kurs na 2 set przy 6-6 na Serene to było promo. 1.67 zagrane okrutnie. Na takie perełki trzeba wyczekiwać ???? w tym śmiesznym i trudnym sporcie.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Federer - Struff o10,5 w 1 secie @3,25 i tb @4,5 lżej
i o9,5 @2,2 mocniej

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
Ja bym Fedka na under 18,5 nie grał, Struff tu całkiem spoko wygląda, i w deblu i w singlu. Może dociągnąc do taja spokojnie

Status
Zamknięty.