>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lepiej wywalić Senegal, to z nimi przegraliśmy to się odpłaciliśmy xD, a Japońce fajnie sobie poklepali, ale na prawdę to tak śmiesznie wyglądało, jeszcze jakby Senegal strzelił to by były jajca. Swoją drogą Polacy dzisiaj nie wyglądali lepiej i nawet w końcówce się nie ruszyć, tylko stali w miejscu nie rozumiem ich, ale jest wygrany MECZ O HONOR, BRAWO POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO ????
E: Belgia - Anglia może jakiś samobój, jeżeli będą chcieli trafić na zółtych ???? , oby tylko się nie przeliczyli

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chore te mistrzostwa są, a na Roland Garros płacz był i mówienie prawdziwe granie na mistrzostwach dopiero:eek:kay:

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
a livescore i inne strony pokazują 60:40, śmiech
wiem ,że pewnie jesteś oburzony z tego powodu, ale to akurat fifa ma najlepsze info niż jakieś livescory czy statystyki live z b365 itp.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzieli że ma wejść to mogliby chociaż sie poderwać do czegos wiecej niz paralitycznego pressingu i sfaulowac jakiegos Japonczyka.
Akurat dla Kuby to mogli sie troche ruszyc bo slabo to wygladalo
Grosikowi ktoś podpowiedział, żeby się polożył, na co sędzia pokazał do Kitajców, żeby nie wybijali piłki buahhahaha ; ) masakra ; )

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W takich meczach jak jest pelna kaukulacja to chu* wie co grac.... faule nie wchodza, bo stoja. Kartki nie wchodza, bo stoja, gole nie wchodza bo stoja....
Szkoda, ze nie ma zakladow na ilosc podan do tylu....kazdy over wchodzi !

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli narzekacie na nasz mecz to poczekajcie na Anglia - Belgia gdzie lepiej jest przegrać niż wygrać obydwu zespołom xD
Tam pograłem na Anglię, bo trener Belgów mówił, że mocno pozmienia kadrę. Tam na chwilę obecną Anglia przed Belgami właśnie ze względu na mniej żk.

grabarz01 177

grabarz01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zyrardów
Mi bardziej wstyd za Naszych, że nawet nie podeszli zaatakować. Cieszymy się z 1:0 ? Japonia zapracowała na ten wynik w poprzednich spotkaniach, więc mieli prawo pójść w takie ryzyko, a przecież nie mieli pewności, że Kolumbia nie da sobie wbić pod koniec i wyrzuci Skośnych.
Dokładnie. Ja też tego nie rozumiem. Taki minimalizm. Chciałbym żeby teraz szybko poodpadali kombinatorzy. Japonce Francja i Dania

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
dlaczego lepiej będzie przegrać w meczu angilii z belgią jak przciez lepiej zając pierwsze miejsce i zagrać z japonią niż wyjść z drugiego i zagrać z kolumbią. Tam będzie walka o wygraną

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra bo zobaczyłem skład Polaków i nie dam się nabrać na te mecze o honor, że niby je wygrywamy...Polska: 22. Łukasz Fabiański - 18. Bartosz Bereszyński, 15. Kamil Glik, 5. Jan Bednarek, 3. Artur Jędrzejczyk - 11. Kamil Grosicki, 10. Grzegorz Krychowiak, 6. Jacek Góralski, 19. Piotr Zieliński, 21. Rafał Kurzawa - 9. Robert Lewandowski.
Japonia +1,5 gola - kurs 2,81
Over w meczu +2,5 kurs 2,16
Ehh człowiek znowu dał się nabrać, a tutaj czysta kalkulacja i minimalizm ⛔ ⛔

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bo potem w drabince w drodze do finału masz tylko Hiszpanię z potentatów, a po drugiej stronie dużo lepsze ekipy - przynajmniej na papierze.

grabarz01 177

grabarz01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zyrardów
Dlatego chciałbym zeby Kolumbia przeszla dalej i tyle by im wyszlo z kombinowania. Co prawda pewnie jeśli my byśmy byli w takiej sytuacji to pewnie inaczej byśmy gadali. Też byśmy chcieli być w lepszej drabince dla siebie. Nie oszukujmy się. ..

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
To co w końcu lepiej over czy Underground kartek w meczu Anglii bo mi over 3,5 zamyka taśmę i nie wiem czy kontrowac

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
przecież ani ta hiszpania ani brazylia wcale nie taka mocna. A tu będzie tylko jeden mecz, kolumbia nie raz pokazała że grac potrafi, dojdzie do karnych i poleca, a tak pykną kitajców i juz 1/4 a tam nie wiadomo kto ale tez w zasięgu.
Ja bym sie tym tak nie kierował.

Status
Zamknięty.