>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Japonia moze nawet przegrac, pod warunkiem ze przegrają mniejsza ilością bramek niż Senegal z Kolumbia lub taką samą ilością bramek ale strzela więcej np 2 do 1 dla polski, 1 0 dla Kolumbii
a jak przegra takim samym wynikiem to tez jest wyzej w rankingu fair play po dwoch kolejkach i tez wchodzi

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sabalenka 3@ Wczoraj z Mertens też zagrała piach w drugim secie, ale podniosła się w trzecim i wygrała

C 223

copper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Grałem dziś grubasa w totomixie ako 1,98 i żeby dostać bonus czyli grę bez podatku 12% musiałem coś dodać żeby ako było minimum 2. Dałem naszych +3,5 po kursie 1,01....chyba nie przegrają czterema golami:victory::victory: ci nasi biegaczo-kopacze???:footballfail::footballfail::footballfail:?:sarcastic::cwl::facepalm::dntlck:

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2 kupony na spotkania o 15:00
Senegal - Kolumbia 2
Panama - Tunezja 2
-------------
Senegal - Kolumbia 2
Japonia - Polska over 2.5gola

Kolumbia w obu kuponach robi za typ bardzo prawdopodobny do wejscia patrzac na oba zespoly, Tunezja powinna przerznac Paname mimo problemow z bramkarzami a w meczu naszych wrobelkow Nawalki spodziewam sie strzelania, jak zobaczylem nasz sklad to mysle hmmm bedzie sie dzialo, powodzenia i milego ogladania!!! ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
jest szansa dla hurkacza, bo w najgorszym wypadku będzie jako drugi najwyżej rozstawiony gracz który przegrał mecz i w przypadku wycofania się kogoś będzie losowany jako LL. Więc może go zobaczymy w turnieju.

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Obydwie strzelą i Japonia wygra 5.50 kurs. Przesadzony kurs. Liczę na szybki start Polaków a potem nie dadzą rady kondycyjnie, zobaczymy powodzonka.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurs na Polsze - grajków bez ambicji zmalał ----promocja na Japonie 1X. Brać
Po prostu eksperci po składach wywnioskowali, że Japonię zadowoli remis. Słusznie zresztą.

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Japonia v Polska Japonia -2 @ 18 azjatycki uni
Mi tylko wysokie kursy ostatnio wchodzą co zagram poniżej 2 to wpadka, przy tej temperaturze nasi po pierwszej polowie zgon. Japonia pokazała moc z Senegalem zwrotność, szybkość i najważniejsze kondycja! Kartki na żywo do gry.

Status
Zamknięty.