>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
chudy_71 +9 Punkty (Nice)
morgo +6 Punkty (bylo nerwowo do konca ale liczy sie wynik . Brawo kolejny raz ! kosisz ich do konca...:))
chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dzisiaj male stawki I na minus dzien. Jutro dla mnie chorwacja bet dnia I francja mysle ogarnie Luz . Jak to widzicie?
No masz tam na zwyciestwo Hiszpanii jeszcze przeciez a byl remis

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska
Ja dzisiaj male stawki I na minus dzien. Jutro dla mnie chorwacja bet dnia I francja mysle ogarnie Luz . Jak to widzicie?
No masz tam na zwyciestwo Hiszpanii jeszcze przeciez a byl remis
Boję się że będzie kalkulacja Chorwatów pod Islandczyków chociaż to mało prawdopodobne

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nie ma co płakać nad Polską ???? Nad Rosją każdy się zachwycał, a balon dziś odleciał w przestworza ???? Urugwaj ich ustawił w szeregu, a Hiszpania się po nich przejedzie ????
No i też zaliczają szybki koniec ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Jońca i Trzeciak tragiczny komentarz dzisiaj. Serio nigdy czegoś tak stronniczego i mijającego się z prawdą nie słyszałem. Panowie albo nie lubią Portugalii albo Ronaldo. Zakładam oba scenariusze i do tego komentarz w koszulkach Barcelony, bo to się w głowie nie mieści co oni dzisiaj mówili...

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Możecie znaleźć na oficjalnej stronie Mundialu rozkład drabinki ?

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jeśli dobrze rozumiem to zwycięzca miał mieć powyżej 2.5bramki, a że był remis to zakład przegrany
:facepalm::facepalm::facepalm:
A jak będzie remis? :headbang:
Przecież to proste Over 2.5 &amp; bts

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pamiętacie strzał Isco z główki, kiedy piłka leciala do brameczki i niemal z linii wybił obrońca? Taki strzał uznaje się za niecelny tak? Czyli strzał celny jest jedynie wtedy, kiedy bramkarz dotyka piłki, lub jest gol....

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sulechów
A ile to wynosi? Polecasz,bo wlasnie sie zastanawiam czy się tam przenieść. Jakie jest Twoje zdanie na temat tego buka?
Ogólnie hajs pobiera w EUR i wypłaty masz też w EUR od pośrednika na konto bankowe. Dlatego mi liczy za przewalutowanie. Do tego chyba bank bierze jakieś pare zł za transakcje (BZWBK). Na razie żadnego problemu nie miałem z niczym. Najlepiej nie robić częstych wpłat po prostu i mieć konto w EUR.

Status
Zamknięty.