>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Czekam do 60 min i atakuje over 2.5 kartki albo over 1.5 kartki zobaczymy jakie kursy wtedy beda. Juz teraz na przynajmniej 1 kartke dla Niemcow jest kurs 1.70 co w sumie juz teraz mozna atakowac bo im dluzej bedzie niekorzystny wynik tym bardziej nerwowo bedzie dlatego 1 kartke te Niemcy wylapia ;)

wawo 1,8K

wawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miercurea Sibiului
Witam witam jedziemy malinaaaaa Niem yyyyyy
Niech wygraja dla.sp dziadka

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jacek14 +2 Punkty (Też myślę że Niemcy się odblokują po przerwie przez to daje 200 na over 1,5 goli Niemców :D)
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Gdzie sprawdzić ile razy dany zawodnik był faulowany?
Troszkę po meczu na stronie flashscore (na apce tego nie ma ) i masz statystyki zawodników, podobno też na sofascore są live statsy ale nie wiem jak je znaleść ????
EDIT: Klikasz chyba na zawodnika na boisku i masz jego statsy ???? ???? ????
EDIT 2: Dzięki chociaż znalazłem troszkę przed odpowiedziami ;)

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Troszkę po meczu na stronie flashscore (na apce tego nie ma ) i masz statystyki zawodników, podobno też na sofascore są live statsy ale nie wiem jak je znaleść ????
sofascore &gt; sklady &gt; klikasz na danego zawodnika ktory Cie interesuje &gt; wyskakuja live wszystkie staty danego zawodnika.

ogoras 89

ogoras

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Planeta Ziemia
Wybierasz mecz wchodzisz w składy(Lineups) i odpalasz danego zawodnika i jest wszystko ; )

Status
Zamknięty.