>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Na noc daje Nashvile wygra graja z Indy Eleven pilka nozna USL, kurs 1,9 (Etoto) dobra seria u siebie niech zostanie podtrzymana.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Messi faulowany over 2.5 w żółtym ziemniaku po 1.45 +happy hours do dubelka jak komuś brakuje
✅ na sofascore 5 (pewnie policzyli z tym co był przywilej korzyści), na raporcie fifa 4 także myślę że na plus ;)

a Tu nie wie o co chodzi :drunk:
pic.twitter.com/0KTVgNkEri

kiedyś chciano być takim jak On, a teraz to ... ehh szkoda chłopa

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorka za lenia ale czy zakłady w TOTO są też z CSa? Nie sprawdzałem a już się wylogowałem i przy próbie ponownego zalogowania wyświetla się aktywna sesja ????
Nie gram u polskich bukmacherów, więc nie wiem jak wygląda oferta w TOTO, ale wydaje mi się, że raczej powinno być. Pytanie tylko czy na wszystkie turnieje czy tylko jakieś wybrane.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Jestem na dobrej drodze by trzeci miesiąc z rzędu zamknąć miesiąc na dobrym plusie ???? Temat prowadzę 3 miesiące ;)
Podsumowanie do dnia 26 Czerwca 2018:
Zysk / Strata: + 22,18 j
Kupony, typy: Wygrane / Przegrane: 16 / 12
YIELD: + 19,46 %

:cool:????:cash:✅

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja odkąd są Mistrzostwa Świata w ogóle nie sprawdzam pozostałej oferty. ???? Skupiony jestem na samych mistrzostwach.
Ja od kiedy na totolotku gram bez podatku w zasadzie tez, ale lubie robic pieniadze rowniez w miedzy czasie haha

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Na noc daje Nashvile wygra graja z Indy Eleven pilka nozna USL, kurs 1,9 (Etoto) dobra seria u siebie niech zostanie podtrzymana.
No jasne i passa przerwana akurat jak zagralem ⛔

Status
Zamknięty.