>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Faule na zawodniku w tym śmieszku 1xb to gdzie jest ? Bo patrzę na &quot;statystyki gracza&quot; i nie ma w &quot;faulach&quot; też nie ma ... Może za szybko ? Chodzi mi o mecz Nigeria - Argentyna

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brawo gavrilova, trzeba się było postarać żeby to przesrać ;)
Żenada, już w drugim secie to wyglądało jakby nie chciała wygrać tego, a to co zrobiła przy 6*-5 i w tb majstersztyk. Isia leci w next rundzie choćby trafiła na zawodniczkę bez ręki

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Takie kalkulacje, że aż jestem ciekaw takiej sytuacji sam na sam Duńczyków ???? czy będą chcieli strzelać ????

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Francja z taka mentalnoscia to nic nie osiągnie. Boja sie atakowac ???? a tak sie napinal Deschamps , ze po meczu trener Danii pozaluje tych slow ???? haha

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten Giroud jest tak obrzydliwie słaby, woli się położyć bez faulu niż postarać się coś zrobić z piłką. Denerwujący zawodnik, jedynie z główki coś potrafi.

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lekko
under 0,5 gola w meczu Francji z Danią @5,6 Fortuna ✅ ✅
i Australia DNB @2,02 Fortuna
⛔ ⛔
Australia zawiodła, ale ten under nie grałem bez powodu. Przed meczem wszedłem na fantasy tvp i patrzyłem z ciekawości na mój skład, zobaczyłem że Eriksen został oceniony, a w szczegółach były punkty za remis i czyste konto. Oczywiście uznałem to za pomyłkę ale spróbowałem :movember::movember:
dobrze że za dużo nie grałem tej Australii to chociaż jakiś mały plusik, ale ta pomyłka tvp to chyba wyczuli wynik

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A zagram sobie żeby się lepiej oglądało, nie lubię typować takich meczów, gdzie obie drużyny będą najbardziej zadowolone z remisu. Bo taka Dania może próbować walczyć żeby uniknąć Chorwacji.
Dembele asysta @4.5
Griezman asysta @5
Sisto ponad 0.5 celnego strzału @2.4
4x ⛔
Niestety, nikt nie chciał tego wygrać

Status
Zamknięty.