>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Ej serio, ale Arabia nawet pozytywnie wypadla w drugim meczu wiec Polska razem z Panama najgorsze na turnieju ????
a ze Panama grala z pretendentami do mistrzostwa to chyba jednak maja handicap
Co ludzie tak tej Panamy się uczepili ???? ich tak wgl nie powinno być i wiadomo było jak to będzie wyglądać, szacunek za 1 gola na MŚ kibice się cieszyli jak ze zwycięstwo. Polska najgorzej.

izzi 80

izzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
Jedyny pozytyw tej porażki to taki, że się skończy puszczanie reklam z tymi kopaczami. ;)

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Szczerze to nawet nie czuje jakiejś złości. Pokazali nam gdzie nasze miejsce i tyle. Nawałka pewnie będzie to samo mówił co po pierwszym meczu. Robus powie ze braklo agresji i szczescia bo co ma ta gwiazda topowa powiedziec. Ale zonka go pocieszy w hostelu. A w poniedziałek będzie kręcił reklamę podpasek.
Jesteśmy najgorzej przygotowana drużyna pod względem kondycyjnym. W ramach rozruchu całą ta wycieczka powinna wracać na piechotę do Polski.

sphairstike 827

sphairstike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KORT
Trzeba fryzjera zmienić i będzie dobrze ???? Już za cztery lata... jak ja lubię to śpiewać...

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
uniquebartosz +1 Punkty (Pozdro)
elade21 +3 Punkty
ferdzio1 +6 Punkty
wsc +4 Punkty
czaro82 +6 Punkty (3maj Mordo bo się należy, postawiłem pół golfa 4 i quada żony na Kolumbie)
wszechx 23

wszechx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Smialo jade z typem grubo na Japonie 28czerwca promocja jak nic

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagraliśmy beznadziejnie, jednak fakt jest taki, że z tak grającą Kolumbią to nawet w szczytowej formie byśmy nie powalczyli.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Panama to chociaz walczyła przy wyniku 1 6
I mieli okazje strzelić 2. bramkę ;)

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
... pisałem w Typach Dnia że dziś zostanie oddzielone ziarno od plew ... sam Typ także wszedł over 2.5 i powyżej 9.5 rożnych :eek:kay:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kris_nh +10 Punkty
grabarz01 177

grabarz01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zyrardów
Szczerze powiedziawszy czekałem na ten mundial nabuzowany cholernie,bo mimo wszystko nie mieliśmy jeszcze nigdy zawodników tej klasy grających w najlepszych klubach w Europie,ale całkowicie zeszło ze mnie ciśnienie po pierwszym meczu z Senegalem i na dzisiejszy mecz byłem nastawiony już tylko jakbym czekał na nieuniknione, na wykonanie wyroku. Kolumbia obnażyla to jak jesteśmy słabi. Jesteśmy tak myślę gdzieś na poziomie Czechów i Słowaków, raczej nie wyżej. Oczywiście mecz o honor jak zwykle wygramy tylko co dalej... To był mundial dla kilku napewno jedyny w życiu, A zastępców nie widać i pewnie wrócimy na swoje miejsce w szyku. Nie pastwilbym się tylko tak nad Lewym, bo co on może sam z przodu. To nie Kryśka że stworzy sobie sam sytuację.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jacek laskowski z TVP 1 bardzo trafne miał spostrzeżenia...
&quot; Szkielet ekipy zawiódł &quot;
Szkoda tylko że ten szkielet jakoś nie czuje się winnym porażki...

Status
Zamknięty.