Opinie specjalistów są takie, że Delpo gra jeden z lepszych meczy w tym sezonie. Być może siedzisz w złym miejscu.
Nie jestem specjalistą i nie mam zamiaru nim nigdy być, ale chciałbym posłuchać tych specjalistów. Daj namiary
z ciekawości wbiłem na mecz trochę przed przerwą, wiesz gdzie oni grają ???? ?
Stefan Ty mówisz poważnie czy żartujesz, bo już sam nie kminie tego. Simon przegrał dwa tie breaki tak jak mówiłeś, dzięki sobie. Delpo w dwóch setach nic dobrego nie zagrał, w środę jak Delpo będzie dalej tak grał jak dzisiaj to nie zdziwię się jak odpadnie. Amen.Polecam twitter i angielskich komentatorów. Poniżej masz dowody:
![]()
Na Islandii z tego co sie orientuje to grają właśnie w takim zamkniętych halach. Chociaz myślałem że to tylko w okresie zimy...no ale oni wlasciwie mają taką samą pogodę cały rok ????z ciekawości wbiłem na mecz trochę przed przerwą, wiesz gdzie oni grają ???? ?
a ja po 3,50 2 seta dalem ???? co za...
sezon trwa tylko 5 miesięcy gdzieś czytałem ale tam ogólnie w Skandynawii mają fajne boiskaNa Islandii z tego co sie orientuje to grają właśnie w takim zamkniętych halach. Chociaz myślałem że to tylko w okresie zimy...no ale oni wlasciwie mają taką samą pogodę cały rok ????
I masz gola. Dosłownie na 5 sekund przed zablokowaniem kursów jeszcze przyjęło mi zakład na over1.5 golasezon trwa tylko 5 miesięcy gdzieś czytałem ale tam ogólnie w Skandynawii mają fajne boiskamoje ulubione jest w Norwegii ale każdy już je widział zapewne ...
edit: aj aj aj Fylkir prawie brama było blisko teraz
Jak to mawiają komentatorzy w Miami Kabuuum! Jednak siedzi over 1,5 po fajnym kursie