>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
1set Semenov/Leshukov -2.5 @ 3.80 ⛔
Myślę, że stostunkowo mali Hiszpanie będą mieli spory problem z wielkim Semenovem.

D 86

dzordan89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba zaaktualizować aplikacje i później wejść w zakładke akcje i bonusy. I tam jest aktywuj voucher.

everto 529

everto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba zaaktualizować aplikacje i później wejść w zakładke akcje i bonusy. I tam jest aktywuj voucher.
aplikacja mobilna? trzeba pobrać ico?

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Meralco bolts niezła czereśniaki 5min 1 fg ???? brawo 0/4 ft
to są agenci prawdziwi ! :}

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ciekawe czy Panama ma jakieś ambicje przed meczem z Anglią, czy wyjdą jak na Belgie, na zasadzie &quot;i tak przegramy&quot;.

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe czy Panama ma jakieś ambicje przed meczem z Anglią, czy wyjdą jak na Belgie, na zasadzie &quot;i tak przegramy&quot;.
ambicje ambicjami ale na Anglie to nie wystarczy, chocby mieli to 1-0 wymeczyc tak sie stanie a pewnie i tak wiecej wtluka bo Kane bedzie chcial pokazac, ze tez potrafi, taka typowa lokata po 1.25 lub Anglia / +1.5 gola w meczu to maks co mozna tutaj zagrac mysle

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Coś chyba ta promocja nie działa xD.
Mi tak samo nie działa spowodowane jest to tym, ze promocja skierowana jest do graczy ktorzy jeszcze nie instalowali aplikacji a nie Ci ktorzy już posiadali chociaż dziwne bo napisane jest aktualizacja.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
ambicje ambicjami ale na Anglie to nie wystarczy, chocby mieli to 1-0 wymeczyc tak sie stanie a pewnie i tak wiecej wtluka bo Kane bedzie chcial pokazac, ze tez potrafi, taka typowa lokata po 1.25 lub Anglia / +1.5 gola w meczu to maks co mozna tutaj zagrac mysle
Nie no mnie tam wynik meczu nie interesuje, bardziej zastanawiam się czy będą się czasami zbliżali do bramki angielskiej czy tylko &quot;obrona Panamy&quot; i liczenie na cud.

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pavluchyenkova z 0:40 nie przełamała i jeszcze przy deucie z 4 szansę

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie no mnie tam wynik meczu nie interesuje, bardziej zastanawiam się czy będą się czasami zbliżali do bramki angielskiej czy tylko &quot;obrona Panamy&quot; i liczenie na cud.
Anglia gubi sie w obronie wiec moze cos z kontry Panama bedzie chciala zdzialac, ale raczej pewnie Anglia wygra 2-0 wedlug mnie, chyba ze beda chcieli wiecej nastrzelac, boisko zweryfikuje

luque 302

luque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Faktycznie STS daje 25 zł za pobranie nowej apki.
Wchodzimy z telefonu na STS.pl pobieramy od nich nowa apke , instalujemy ,logujemy się a potem po lewej w dziale bonusy mamy aktywuj bonus 25zl
Sam instalowałem apke dużo wcześniej także dla wszystkich powinno byc

Status
Zamknięty.