>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
mradam 388

mradam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie da sie tego oglądać, klepią jak japonce ostatnie 15 min ????

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jak można dotknąć ręką i jeszcze mieć pretensje do sędziego, że karnego dał ????

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze jedna bramka Rosja i fajny kurs siedzi ;) liczę na was. Hiszania jest słaba, spokojnie do ogrania. A Rosja wybiegana i tyle moze wystarczyć.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Chorwacja @1.80
Chorwacja awans @1.45
Rosja strzeli @1.70
Bts @2.00
Dania podobnie jak Portugalia w grupie nic ciekawego nie pokazała. Peru mogło ze 2 3 bramki strzelic, ale wykończenie mieli mizerne. Remis ze słabą Australia i remis z o nic nie grająca Francją. Chorwaci na fali.
Hiszpanie dobry mecz z Portugalią, ale cr miał mecz życia. Meczarnie z Iranem i Maroko. Rosja gospodarz, walka do 90 minuty.
2x ✅
najważniejsze weszło, dodatki ff
Reszta wieczorem

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Widac, ze kiedy La Furia Rocha przyspiesza, to jest roznica klas. Hiszpania to bierze. Ja potrzebuje czterech korkow ????

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiem tak - Hiszpania ma pod kontrolą ten mecz i wcale nie gra słabo. Słabo to zagrała Shakira, nie wiem co mu dała ta ręka w polu karnym ale to jego błąd. Znakomita większość pierwszej połowy to Hiszpania grająca to co zawsze, czyli zamknięcie przeciwnika i podanka, uliczki, klepanie do znużenia. Trochę się na tym przejechali ale powtórzę, Rosja nie ma nic na Hiszpanię (no może strzał Gołowina). Takie są moje odczucia, przed meczem pograłem na Hiszpanię więc pozostaję w tym przekonaniu. Jak dla mnie dostaną instrukcje &quot;panowie, koniec żartów, wkładacie 2 brameczki i wtedy spokój&quot;. Moim zdaniem tak się właśnie stanie, jak Hiszpania podkręci tempo (a to zrobią) to Rosja nie będzie wiedzieć co się dzieje. Chcieli mieć spacerek a się skapnęli, że małym nakładem sił to się nie stanie. W drugiej Hiszpanie 2 bramki wbijają.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na 18 cs
AGO - NIP @2,2 (już i tak spadło, jak pisałem wcześniej w dziale było 2,4)

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
18 00
Over 2.5 w Tromso
Over 2.5 w Drutex
Over 2.5 w Akureyri
21 00
Over 2.5 w Reykjaviku

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ten Mario Fernandes to kawał zawodnika. Jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy prawy obronca na turnieju.

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciężko się ogląda tą Hiszpanię. Oni ciągle nie chcą szybszej akcji tylko klep klep klep róg. Klep klep klep aut. A Rosja tylko czyha na kontrę.

Status
Zamknięty.