>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Malta - Gibraltar kobitek w kosza
2 kwarta under 30.5 @ 3.50
2 kwarta Malta under 20.5 @ 3.80

C 223

copper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
W tym meczu Anglia-Belgia zajebistą opcją było pogranie under 5,5 zmiany w meczu po kursie 8 przy takich roszadach w składach i graniu rezerwowymi.Ech nie pomyślałem...

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2 kupony na spotkania o 15:00
Senegal - Kolumbia 2 ✅
Panama - Tunezja 2 ✅
✅ ✅ ✅
-------------
Senegal - Kolumbia 2 ✅
Japonia - Polska over 2.5gola⛔
⛔ :minus ⛔

Kolumbia w obu kuponach robi za typ bardzo prawdopodobny do wejscia patrzac na oba zespoly, Tunezja powinna przerznac Paname mimo problemow z bramkarzami a w meczu naszych wrobelkow Nawalki spodziewam sie strzelania, jak zobaczylem nasz sklad to mysle hmmm bedzie sie dzialo, powodzenia i milego ogladania!!! ????

Tak jak przypuszczalem Kolumbia dzis fajny kursik,Tunezja swoje zrobila mimo samoboja pokazali roznice,w meczu naszych powinno pasc wiecej goli ale nie padlo, Belgowie super uciszyli angoli,dzisiejszy dzien na plus, jutro zbieramy moc na kolejna runde spotkan, pozdrawiam!! ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kris_nh +10 Punkty (brawo, ja się wjebałem na minę)
nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Moje wrazenia po rundzie grupowej tego Mundialu sa takie, ze cala ta impreza jest kiepska. Jest malo fajnych dla oka spektali pilkarskich. Poza meczem Hiszpania-Portugalia oraz Chorwacja-Argentyna nie widzialem niczego co by mnie zachwyciło...Ogolnie widac, ze poziom LM jest o klase wyzszy pilkarsko niz taki Mundial.
Wylania mi sie na dzis taki obraz, ze Majstra bierze Brazylia albo Belgia.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
krzych88 +9 Punkty
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Witam co administratorzy na wymyślenie konkursu odnośnie nadchodzącego turnieju Wielkoszlemowego Wimbledon? Pewnie głównie zależy to od danego bukmachera ,ale można podsunąć jakiś pomysł ,ale pewnie to nie od was zależy. Pozdrawiam.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Moje wrazenia po rundzie grupowej tego Mundialu sa takie, ze cala ta impreza jest kiepska. Jest malo fajnych dla oka spektali pilkarskich. Poza meczem Hiszpania-Portugalia oraz Chorwacja-Argentyna nie widzialem niczego co by mnie zachwyciło...Ogolnie widac, ze poziom LM jest o klase wyzszy pilkarsko niz taki Mundial.
Wylania mi sie na dzis taki obraz, ze Majstra bierze Brazylia albo Belgia.
Portugalia lub Chorwacja ????

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
lubuszanin nie napinaj i nie siej niepotrzebnego fermentu. Domyslam sie, ze pytasz o swojego kolege worldoftennis . Dostal bana na 2 tyg za glupkowate i nic nie wnoszace posty a takze za obraze innych uzytkownikow. Na forum nie ma zadnych gestapowcow, ktorzy niewinnych userow przesladuja. Trzymajcie poziom dyskusji a nikomu krzywda sie na pewno nie stanie. To chyba nie jest az tak wiele jesli chodzi o wymagania?

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Ktos pisal wczoraj ze mu forbet rozliczyl zaklad jako przegrany na over fauli popelnionych na danym zawodniku w sytuacji gdzie dany zawodnik nawet na chwile nie pojawil sie na murawie. No to u mnie under fauli na danym zawodniku w takiej samej sytuacji rozliczyli jako zwrot.

Status
Zamknięty.