>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
7.
Spotkanie: Niemcy - Meksyk
Typ: Meksyk over 1.5 gola (0:1 HT)
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365

Myślę, że warto...
Powodzenia

Edit.
⛔
Co tu się dzieje....
Niby blisko a jak daleko...
Nędza...
Spróbujemy ostatnim...

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Nie wierzę, że Niemcy zagrają drugą tak słabą połowę, &quot;Koza&quot; ich zje w szatni, przecież przed nami jeszcze 45 minut.
Niemcy - 3.45 - biorę za stówę

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Meksyk ponad 2.5 rożnego @1.92
Brakuje dwóch, myślę że jakiś rykoszet, próba przytrzymania piłki w narożniku wraz z upływającym czasem i te 2 w ciągu 45min mogą wpaść. A jakby Niemcy wyrównali to już w ogóle.
⛔

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niemcy z remisem nie wejdą na tasiemce to będą jajca ???? trza zobaczyć jak zaczną 2 połówkę... Kartka dla szkopów @1.54 w tej chwili, czekamy czekamy. Joachimowi dopiero teraz to się w majtach gotuje, jest gdzieś zaklad, że pogrzebie w rowie i wyliże paluchy? ????

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Jak tak dalej pojdzie to sie okaze , ze trenerzy będą dziwki swoim pilkarza zamawiac przed meczem bo na Meksykanow to nieźle podzialalo ????

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Niemcy z remisem nie wejdą na tasiemce to będą jajca ???? trza zobaczyć jak zaczną 2 połówkę... Kartka dla szkopów @1.54 w tej chwili, czekamy czekamy. Joachimowi dopiero teraz to się w majtach gotuje, jest gdzieś zaklad, że pogrzebie w rowie i wyliże paluchy? ????
Może remis ogarną

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przypomniałeś...:facepalm:
Ja szukałem na &quot;ugryzienie&quot; :worry: przez Suareza ale nie znalazłem... ????

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Tez mam taśmę na 1X . Miałem grać na czysto ale coś mnie tchnelo aby sie podeprzec.
Swoja droga orientuje.sie ktos czy jest gdzies zaklad na bramke Reusa.?

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niemcy ponad 6.5 rożnego @2.16
Trochę ryzykowne, widać że nie chcą grać skrzydłami, ale ja spróbuję, w końcu atakować powinni dużo. Dużo bardziej i lepiej niż wcześniej

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
gdyby niemcy mieli trochę mocniejszą grupę to smiał mozna by grać że nie wyjda bo w ostatnich latach nie takie drużyny nie wychodziły z grupy. Na ostatnich 4 mistrzów świata 3 z grupy nie wyszło na kolejnych.
I to Francja która była ME w 2000 roku, Hiszpania która była ME z 2012 i Włosi którzy mieli niezłą pakę a grupę słabiutka i nie wyszli. Bo mieli Paragwaj, Sławację i Nową Zelandie i zajęli w niej ostatnie miejsce. Może z Niemcami będzie podobnie gdyby dziś przegrali to juz presja będzie.

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Tak teraz patrzę na koszulki Niemców , zaczęli się wstydzić swoich barw narodowych, czy też ktoś im zabronił ?
Zamiast tego odcienie szarości...:wasntme:

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Tak teraz patrzę na koszulki Niemców , zaczęli się wstydzić swoich barw narodowych, czy też ktoś im zabronił ?
Zamiast tego odcienie szarości...:wasntme:
Na następnym Mundialu będą mieli na plecach półksiężyc ????
Edit
nie ma Mirka, Lucasa, Piotrka to i nie ma kto dla nich zapie...c ????

gowniak 86

gowniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobry typ na ten gol Meksyku, Meksyk pod koniec z kontry ukuje jak Niemccy się bardziej otworzą

Status
Zamknięty.