>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Jeszcze 140 funtów bonusu tenisowego mi dali, haha. Apropos Dimy, to, że dzisiaj WYGRAŁ po męczarniach, psychicznie nie będzie rzutowało na jego następny mecz. Fizycznie w sumie też nie, na Boga, to są profesjonaliści, jedna pięciosetówka nie ma prawa rozwalić fizycznie gościa, który nic innego nie robi poza graniem w tenisa.
Oglądałeś dzisiejszy mecz? Gdyby Donaldson nie doznał kontuzji to byłoby po Dimitrovie. Wątpię, że daleko tutaj zajdzie.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie jak w fortunie mam w zakładzie bezpiecznym zwrot, a reszta na plus to kupion trafiony czy nieważny?

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kwintesencja damskiego sportu w meczu siatkówki Turcja - Rosja ????

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kwintesencja damskiego sportu w meczu siatkówki Turcja - Rosja ????
To zobacz wczorajszy 2 i 3 set Koreanek z Brazylijkami ????
Panowie jak w fortunie mam w zakładzie bezpiecznym zwrot, a reszta na plus to kupion trafiony czy nieważny?
Jak tylko 1 Ci nie wszedł to masz stawke x 10 zwróconą, najlepiej wpisz nt kuponu na fortunie i sprawdź.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szybkie 2:0 bedzie
Bez przesady, swojego gema oddała praktycznie bez gry, ale oprócz tego coś tam przebija, Stephens wcale lekko nie ma.

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Ja chciałem tu publicznie oświadczyć, że nigdy nie obstawie żadnej dyscypliny kobiecej. W ręcznej kobiet grało Kosowo z Węgierkami. Do przerwy Kosowo tylko 3 bramki rzuciło zgodnie z przewidywaniami, czułem że mój Under 14.5 bramek Kosowa jest niezagrożony. Tymczasem Wegierki po przerwie dały sobie rzucić aż 12 bramek...Ja naiwny

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
4.
Spotkanie: IS Halmia - Eskilsminne IFK
Typ: Btts/yes (0:0 23min)
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365

Myślę że można spróbować mocniej.
Dziś: 1/1
Powodzenia
Edit.
⛔
1/3

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja chciałem tu publicznie oświadczyć, że nigdy nie obstawie żadnej dyscypliny kobiecej. W ręcznej kobiet grało Kosowo z Węgierkami. Do przerwy Kosowo tylko 3 bramki rzuciło zgodnie z przewidywaniami, czułem że mój Under 14.5 bramek Kosowa jest niezagrożony. Tymczasem Wegierki po przerwie dały sobie rzucić aż 12 bramek...Ja naiwny
Panie - Kosowo sie rozwija - wczoraj wygrali 3-0 z Albanią , dzis rzucily 15 bramek Wegierkom , a jutro pokonają Niemcow ???? ????

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na meczu Stargard - Baltyk Koszalin macie surebeta na over 9.5 gola , iforbet over 9.5 2.10 , STS over 9.50 1.15 kurs
No genialne z 12% podatkiem ???? Nic tylko to zagrać :fubar: Nie wiem skąd wy czasem czerpiecie te swoje pomysły ????

Status
Zamknięty.