>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Powinny już grać, kort nr 1 jest wolny po meczu Herberta z Mahutem. Możliwe, że czekają jednak na zakończenie rywalizacji panów, żeby dać ten mecz na głównych arenach.
Jak powinni grać jak mecz jest zaplanowany na korcie na którym obecnie gra Isner z Del Potro

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no dobra gdzie by nie grały, ja gram Tsurenko @ 6.05

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Jak powinni grać jak mecz jest zaplanowany na korcie na którym obecnie gra Isner z Del Potro
W takim razie jest problem z oficjalną stroną RG. Ja mam kort nr 1 w planie ;)

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Moze zmienili rozklad kortow poprzez nadciagajace deszcze i burze i chca ogarnac wszystko dzis.

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Narzekacie na tenis a jak sie mundial zacznie to dopiero bedzie. Co za patalachy, jakie drewno, jak on tego nie trafil.
Eee tam, przesada, i tak &quot;tenisowców&quot; nikt w tym nie przebije ... ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z Guguruza moga byc schody ale kurs wysoki
wiem, stawka bez szału, dzisiaj sami faworyci wygrywali wiec licze ze chociaz jeden dog zaszczeka :punch:

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
wiem, stawka bez szału, dzisiaj sami faworyci wygrywali wiec licze ze chociaz jeden dog zaszczeka :punch:
No tak, naczelny forumowy detektyw tenisowych ustawek pisał wczoraj, że jak wszędzie wygrywali faworyci, to musiał jeden dog wygrać, żeby bukmacher udupił graczy, więc to ma sens ????

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
No tak, naczelny forumowy detektyw tenisowych ustawek pisał wczoraj, że jak wszędzie wygrywali faworyci, to musiał jeden dog wygrać, żeby bukmacher udupił graczy, więc to ma sens ????
Sharapova juz wygrala po ustawce jako dog.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no dobra niech kreczuje bo jak ona siedziec nie moze to tym bardziej grac nie powinna

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dla mnie osobiscie najwiekszym pewniakiem dnia miał byc set dla Isnera a jak widac gładziutenkie 3:0 dla Delpo ???? a Ty myslisz ze nie wystepuje cos takiego jak masówka na doga??

Status
Zamknięty.