Ogólnie z tymi kartkami jest jakaś krzywa akcja na tym mundialu. Bardzo dużo fauli bez kartek.Jak za to nie ma kartki dla koreańskiego zawodnika to nie mam pytań.
Ogólnie z tymi kartkami jest jakaś krzywa akcja na tym mundialu. Bardzo dużo fauli bez kartek.Jak za to nie ma kartki dla koreańskiego zawodnika to nie mam pytań.
Mamy to \w/Korea over 1.5 zoltej kartki
Kurs: 2.00
Buk: 1xbet
Korea bedzie musiala sie odkryc a po za tym graja strasznie agresywnie. Kto przegrywa ten odpada bedzie ostro i zolto..
Dlatego oglądam tylko w języku angielskim..."Nie wiele więcej miał do zrobienia jak umieścić piłkę w siatce" DOBRA TVP PAKOWAĆ SIĘ I SPIE***** mówią jakby miał dołożyć nogę do pustej bramki a musiał minąć obrońcę i strzelić gdzie bramkarz już go mocno skrócił, no co za poje*y
nie zamykaj , Niemcy to seta dnia, pieknie sie zapowiada ten dzien ???? )) mi germancy zamykaja 5 kuponow i trzymam wszystkie ????
Kiedyś na euro 2004 Włosi byli taką "setą" ze Szwedami i remisem się skończyło.nie zamykaj , Niemcy to seta dnia, pieknie sie zapowiada ten dzien ???? )) mi germancy zamykaja 5 kuponow i trzymam wszystkie ????
cs
Tomorrow.gg (+1,5 mapy) - AGO @1,95
Jak dziki ugrały mapę to oni tym bardziej mogą to zrobić.