mecz otwarty, wszystko mozliwe, osobiscie wzialem Szwajcarowhmm wyplacac? ale po kursie niecale 2 troche szkoda.
nie ustawia sie ponieważ szwajcaria bedzie musiała wygrac dwoma bramkami zeby byc pewna awansu poza tym niemcy są na radarze hehe
Wyplacilem i tez zagralem Szwajcarow juz skromniej zeby spokojnie sobie obejrzec ale juz nic z tego chyba nie bedzie.mecz otwarty, wszystko mozliwe, osobiscie wzialem Szwajcarow
Gdyby tu skończyło się 1:1 to przy bezbramkowym remisie Serbii z Brazylia wystarczy Szwajcarii wygrana nawet jednym golem i wychodzę z Serbią.nie ustawia sie ponieważ szwajcaria bedzie musiała wygrac dwoma bramkami zeby byc pewna awansu poza tym niemcy są na radarze hehe
edit
brazylia moze jeszcze nie wyjsc z grupy jak zagraja tak jak dzisiaj i ten wynik sie utrzyma
Wygrywali 1-0 i czerwo dla przeciwnika. Wydaje się super... a tu 2 gole w plecy! Grając w przewadze!Dila Gori w Gruzji 1,8 mocno!!!!!!
A miałem ich pograć w przerwie to odpuściłem :facepalm: ????Jeżeli wygra to po meczarniach. Jeżeli miałbym wskazać wygranego to bliżej mi do Szwajcarii
Miałem nieprzyjemność to oglądać. Ale jutro naprawdę wygląda to bardzo obiecująco i widzę tutaj same zwycięstwa faworytów.No nie wiem, dzisiaj widzieliśmy jak Brazylia się męczyła, każdy walczy na mundialu oprócz Polaków mam nadzieję, że to się zmieni w niedzielę