>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
pro100 761

pro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Ogarnia ktoś tą plażę? Postawiłem na live wczoraj Saxton/Gorman w połowie 2 seta z kursem 4.5, mecz zawieszono w 3 secie przy stanie 3-2.A dzisiaj rozegrano sobie mecz od nowa, bez względu na stan w jakim wczoraj mecz został przerwany?

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Ma ktoś jakieś aktualne info o przełożonym z wczoraja meczu Kantora z Łosiakiem? Flashscore zwariował i liczy punkty z pierwszego seta, teraz z drugiego zamiast kontynuowac wczorajsze 2-3.A na live żaden buk tego nie ma
Według flashscora, to tak jakby oni rozgrywali mecz od nowa, a te wyniki 2 setów wczoraj były anulowane.To chyba nie realne
Witam, Piotrek napisał na swoim profilu że wczorajszy mecz został potraktowany jako sparing w trudnych warunkach. Podobno dzisiaj ten mecz zaczęli grać od nowa.;)Wygrali 2:0 do 15 i 16 więc po jabłkach.

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
orientuje sie ktos ile trwa przelanie z konta ecopayz pieniedzy na inne konto ecopayz?

pro100 761

pro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Witam, Piotrek napisał na swoim profilu że wczorajszy mecz został potraktowany jako sparing w trudnych warunkach. Podobno dzisiaj ten mecz zaczęli grać od nowa.;)Wygrali 2:0 do 15 i 16 więc po jabłkach.
Potraktowali tzn kto? Zawodnicy między sobą ustatili, graliśmy sparing, jutro gramy od zera? A buki jak to potraktują?

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Potraktowali tzn kto? Zawodnicy między sobą ustatili, graliśmy sparing, jutro gramy od zera? A buki jak to potraktują?
... niemam pojęcia kto tak ustalił, lecz jeśli bardzo Ci zależy to zapytam go jak wróci po turnieju do domu. Tak się złożyło że mieszka w tej samej klatce, więc jeśli to nie będzie jakąś tajemnicą, podzielę się z Tobą na priv.
Pozdrawiam.

pro100 761

pro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
... niemam pojęcia kto tak ustalił, lecz jeśli bardzo Ci zależy to zapytam go jak wróci po turnieju do domu. Tak się złożyło że mieszka w tej samej klatce, więc jeśli to nie będzie jakąś tajemnicą, podzielę się z Tobą na priv.
Pozdrawiam.
Czekam z niecierpliwością

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Panowie żaden sparing. W regulaminie jest punkt który mówi, że jeżeli mecz zostanie przerwany na dłużej niż 4 godz to wynik jest anulowany i mecz rozgrywany od nowa. Minęło z 12 godz więc grali mexz od początku

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Panowie żaden sparing. W regulaminie jest punkt który mówi, że jeżeli mecz zostanie przerwany na dłużej niż 4 godz to wynik jest anulowany i mecz rozgrywany od nowa. Minęło z 12 godz więc grali mexz od początku
... czyli tak jak napisał Piotrek na swoim profilu, cyt.&quot; mecz został potraktowany jako sparing w trudnych warunkach &quot; dziękuję.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
A mi sie nie udalo zarobic bo dalem Win Argentyny w 1 secie caly mecz

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam

1.
Spotkanie: Quang Nam - Hai Phong
Typ: Quang Nam over 1.5 gola (0:0 1min)
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Podwójna.

2.
Spotkanie: Thanh Hoa - Binh Duong
Typ: X (0:0 1min)
Kurs: 3.40

Powodzenia
3.
Spotkanie: Melbourne Knights - Hume City
Typ: Melbourne Knights over 2.5 gola ( 1:2 37min)
Kurs: 2.50

Myślę że warto próbować również
Powodzenia

Edit.
⛔⛔⛔

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
już to podawałem Panie :p
Wybacz nie sledze forum wiec nie wiem Co kto daje. Ja daje to co mam. Jakby tylko jedna osoba typ miala Dac to by forum nie bylo ???? pozdro I powodzenia, tymbardziej jesli jest kilka podobnych typowan to moze ktos sie zasugeruje akurat.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
to co zrobił libero argentyny przy meczowej to naprawe czapki z głów
na ostatnie 6 akcji Polski 5 grają środkiem i wszystko jest podbite co ten rozgrywający nie ma innych opcji?
z siatkówki
Polska - Argentyna set z najmniejszą ilością pkt o40,5 @1,95 grubo
✅✅✅ i już pierwszy grubas wszedł. Udany początek dnia. Trochę musieli poddenerwować w końcówce 3 seta
Teraz czekamy na cilica z samem i brazylię z kostaryką

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem jakim cudem ten Sugita Thiema ograł, jak dostaje taki oklep teraz od Kudły, chyba Thiem się podłożył...

Status
Zamknięty.