L
4,3K
lubuszanin
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Atakowałeś, czy nie zdążyłeś?Dobra inaczej to trzeba zrobic. Tu bedzie jeszcze pod koniec goraco wiec jak kurs podskoczy bede atakowal jakas jeszcze kartke ????
Pierwsze dwa mecze z małą ilością agresji i fauli. Ale w ostatnim meczu mam nadzieję że pokryja linie i z tych kuponów wyjdę na plus.
Kursik byl za maly wiec zaatakowalem pozniej over 3.5 po kursie over 2 i teraz juz siedzi. Pogba dziekuje ziomeczku browarek Ci stawiam przy najblizszej okazji jak sie spotkamy :beer:Atakowałeś, czy nie zdążyłeś?![]()
W sofascore sie sprawdza takie rzeczy juz tysiac razy pisalem. Tak byl faulowany 2 razy.Obserwował ktoś może ile razy Mbappe był dziś faulowany? Mam na kuponie over 1.5 razy, a nie mogę oglądać...
Peru chce grać w piłkę, ale nie wiedzą jakFrancja - Peru BTTS @2.25 bet563
nole , przegranych zakładów się już nie rozlicza? :cwl: Bo widzę ostatnie 5 minusów nie są rozliczone, ale te „w masło” od razu na zielono ????
Przepraszam byku, siedzę w pracy i raczej rzadko spoglądam w DNTB.W sofascore sie sprawdza takie rzeczy juz tysiac razy pisalem. Tak byl faulowany 2 razy.