>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Remis w tym meczu to dobry wynik dla Polaków i niech tak zostanie
W porę napisałem

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
1.
Spotkanie:
Kolumbia - Japonia
Typ: Btts i over 2.5 gola
Kurs: 3.10
Bukmacher: Bet365
Jak dla mnie GRUBAS... Wczoraj ładnie &quot;weszło&quot;, mam nadzieję że dziś będzie podobnie... Potencjał jest... Boisko zweryfikuje...
Oby hajs się zgadzal
\w/
2.
Spotkanie:
Kolumbia - Japonia
Typ:
Karny w meczu
Kurs: 3.00
Nie mogło zabraknąć karnego... Narazie plus na karnych.
3.
Spotkanie:
Kolumbia - Japonia
Typ: Btts/yes
Kurs: 2.20
Dobrego meczu życzę
Oraz wysokich wygranych
:cash::cash::cash:
Powodzenia
Tak jest
✅
3/0
Był i grubas

:cash::cash::cash:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
husarz22 +8 Punkty (Ładnie aż jestem ciekaw jaka propozycje masz na mecz biało czerwonych)
ibis +19 Punkty
wsc +4 Punkty
L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
firminio +3 Punkty
erni1 +2 Punkty (Gratki)
wsc +4 Punkty (Hehe ładnie naladowales)
husarz22 +8 Punkty (Ładnie. Ciekawwr co dasz na mecz biało czerwonych :) pozdro)
rzepin +18 Punkty
agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dla nas to lepiej zeby w ostatniej kolejce nam i korei potrzeab było remisu do awansu hehe

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Lata lecą a berdych nie ważne czy gra z młodym czy emerytem czy kimś z czołówki trzyma swój tragiczny równy poziom i to bez znaczenia na rodzaj nawierzchni. Grunt że gra swoje

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na Unibet jest zakład over 1.5 strzału w światło bramki Lewandowskiego @ 1.60. Rozumiem, że gol też liczą jako strzał w światło bramki?

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Tomaszku zejdź już z tego kortu i idź się popłacz. Następnego rywala dostaniesz na wózku to będziecie mieć równe szanse.

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie jedyną pewną opcją jest over 2.5 ale kurs na takie coś jest w najlepszym przypadku niezadowalający.
Na ławce James, jeżeli wejdzie to Kolumbia dostaje ognia w ofensywie. Tylko czy to dobra decyzja grając w 10? Nawet cienka drużyna umie skorzystać z faktu, że przeciwnik się nie wróci po ataku czy nie ustawi. Japonia pewnie nadal będzie grać tak jak w pierwszej połowie, czyli ani dobrze w ataku ani dobrze w obronie ale myślę, że wcale się nie zamurują (bo i po co?). Także najpewniej albo strzelą jedni albo drudzy. Kolumbia złapała bajerę na wymuszanie fauli i tym samym zwiększa niemiłosiernie swoje szanse ze stałych fragmentów. Co przy takim scenariuszu? Może Japonia over 1.5 kartki @2.13 ALE! jak już pisałem wcześniej, sędziowie mają nakazane by stronić od kartek... tylko czy mogą w nieskończoność... W pierwszej połowie Japończycy mogli mieć jedną kartkę spokojnie, więc może w drugiej połowie te kartki dojdą? Więc ja sobie biorę coś takiego i rzeźbię:
⚽ Kolumbia - Japonia
over 2.5
Japonia over 1.5 ŻK

ako @2.96
Pograne lekko ze względu ruletkę kartkową, o której pisałem wyżej.
⛔ brakło 1 kartki

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na Unibet jest zakład over 1.5 strzału w światło bramki Lewandowskiego @ 1.60. Rozumiem, że gol też liczą jako strzał w światło bramki?
Dopytałem na czacie... strzał zakończony bramką nie jest liczony do tego zakładu. Czyli Uni wprowadza własną definicję strzału w światło bramki ????

luque 302

luque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Thiago Cionek, Michał Pazdan, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Piotr Zieliński, Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.
Kurde myslalem ze jednak zagramy z 1N a tu 2N tylko ten Cionek...

Status
Zamknięty.