>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
8.
Spotkanie: Huachipato - Rangers
Typ: over 2.5 gola ( 1:0 51min)
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365

Puchar Chile. Mecz rewanżowy. Pierwszy 2:1 dla Huachipato... W sumie mamy 3:1 na chwilę obecną... Myślę że warto...
Musi coś wejść...
Powodzenia

Edit.
⛔
.............................................

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Brazylia - Szwajcaria @ Remis 4.4
Na 9 meczy mam 6 trafionych, liczyłem na remis w meczu szwabów. Ktoś gra 13 z 20 na sts? Jestem ciekawy ile dostane z podziału bańki, jestem pewien, że 13 trafie.
15 zł
Meksyk może się odgryzc, Szwajcaria może chwilę powalczyć ale Brazylia to wygra na pewno. Z Niemcami może być większy problem jak ktoś ich gra.
Niemcy zawsze słabo początek grają i nic się w tej kwestii nie zmieniło. Z tymże jeszcze gorszy poziom defensywy mają.
Śmiech mnie ogarnia jak niektórzy srali że jest po Meksyku przez jakąś śmieszną aferę haha

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pewnie znajdą się takie spece co pograli różne kombinacje byle tylko te 13 trafić Myślą że się obłowią a z takich zabaw zawsze ochłapy się dostaje
2 lata temu chłop wygrał Porsche w tym konkursie od nich. W tym poszli po rozum do głowy i sytuacja win-win XD
Neymar strzeli i Brazylia wygra @2.35

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Jak ja widzę ten skład marzenie Brazylii i na przeciwko tego biednego nie potrafiącego grać w piłkę Seferovicia na szpicy to automatycznie mi się ich żal robi.
Rożne powinny pójść łatwo, 4 niech sama Brazylia wyciśnie i jeden zostawiam na wyłączność dla Shaqirego
1 połowa over 4,5 rożnego 1,75

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Bułgaria zleje w tym TB Brazylie az milo. Co za jaja w tej siatkowce.

adam68-a1 43

adam68-a1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brazylia kiedyś to potęga siatkówki, aktualnie to oni piłki przyjąć nie potrafią.. a murillo na libero to żart

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja radze za gruby hajs wchodzic w Serbie 3 set. Polska gra taki poziom, że powinni Serbowie ich jechać kazdy set do 15.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Trzeba czekać na prowadzenie naszych i wtedy ogień Serbia :cool:
Nie wiem, czy te ogorki wyjda w tym meczu jeszcze na prowadzenie ???? To co odwalili w koncowce tego 2 seta to jakieś przedszkole siatkarskie ????

Status
Zamknięty.