>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
A ja myslalem, ze ten mecz Maroko-Iran to beda najwieksze nudy mundialu ????
Jednak tak mnie naszlo, że zagram w tym meczu BTS ????
Maroko - Iran @ BTS @ 2,40
Ten kurs jest lekko z czapy.

M 12

mrowagno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie macie ten miażdżacy Urugwaj? ;) grają taka żenada, że tego oglądać się nie da. Szkoda, że fartownie to wygrali, bo nie zasłużyli.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Betsson to największe bagno jakie można spotkać. To już lepiej ludzie grajcie u buka z podatkiem, serio. Tutaj masz powołanie Torresa. Mieli wypłacić prawie 10000 zł to zablokowali konto choć wszystko było jak należy. Siedzę w tym od lat i nie pozwoliłbym sobie na jakieś jaja znając ich regulaminy.
Z zagranicznymi bukami nie wygrasz mi niedawno 1xbet unieważnił 38 zakładów.

Q 19

quizzly

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak to mozliwe ze taka tenisowa amatorka jak Flipkens gra w pofinale turnieju? ???? jakis zart

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betsson to największe bagno jakie można spotkać. To już lepiej ludzie grajcie u buka z podatkiem, serio. Tutaj masz powołanie Torresa. Mieli wypłacić prawie 10000 zł to zablokowali konto choć wszystko było jak należy. Siedzę w tym od lat i nie pozwoliłbym sobie na jakieś jaja znając ich regulaminy.
dostałem tam limity jeszcze przed pierwszym postawionym betem a w blizniaku betsyfie po obróceniu bonusu nie pozwolili mi wypłacić,, prawie 5 k mi ukradli złodzieje

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie podpowiedzcie proszę, wpadną dwie bramki w meczu Maroko Iran? bo dodałem to do kuponu live na szybko i nad tym jednym sie za bardzo nie zastanowilem i nie wiem czy zostawić czy próbować zamknąć jeżeli będzie taka opcja. dzieki! https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=ODI0ODY4NTY2NTYwODgwMDoE6fRQCKNVzt+eDnw=&amp;kind=LIVE
Jak widzisz stawiane jest over 1.5 w komentarzach, ktoś wcześniej zagrał BTS (ja za firanką też ale to w akcie zatarcia sobie złego wrażenia z meczu Urugwaju) także coś na rzeczy z overem jest. Tylko, żeby nie było na mnie!

tygrys91 91

tygrys91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ze wszystkich buków zagranicznych w których grałem i nigdy nie miałem problemów i limitów to był BAH. Jeśli nic się nie zmieniło to naprawdę szczerze polecam.

tygrys91 91

tygrys91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kubot/Melo - Inglot/Skugor 2 @2.9
Kuboty męczyli się dziś z Holendrami, którzy są minimum polkę niżej od Inglotow. Po takim kursie trzeba spróbować.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wsc +4 Punkty (pograłem dziekowa facet)
Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
dostałem tam limity jeszcze przed pierwszym postawionym betem a w blizniaku betsyfie po obróceniu bonusu nie pozwolili mi wypłacić,, prawie 5 k mi ukradli złodzieje
Każdy buk ma główny paragraf, że gra jest &quot;rekreacyjna&quot; i przy sporym dodatnim plusie albo jednej mocnej wygranej cię wykluczają, żadna nowość. Paradoksalnie ziemniory stacjonarne przynpelnej anonimowości są najlepsze
Im większy krzak w necie z błędami w kuraach/liniach tym gorzej, szkoda zachodu

Status
Zamknięty.