>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Chce oglądać mecz na tvp sport, mam wyłączonego adblocka a i tak wyświetla mi komunikat. Myślicie, że może chodzić o DNS?
na pewno nie chodzi o DNS. Moze masz wlaczonego VPNa?

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Ewentualnie z przeglądarki ale teraz jest wyłączony i nie działa ma na żadnej... Fire, chrome, oper, IE
sprawdz czy ci flesza cos nie blokuje albo czy nie wymagana jest zgoda na uruchomienia tego flesza

solaris9709 1,4K

solaris9709

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zero środka pola w tym urugwaju. Tragedia. Jak wejdzie Salah to można ładować w gola abdulów.

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kilka szybkich wniosków z meczu Egiptu:
- Urugwaj gra wolno i niedokładnie, niby coś skrzydłami próbuje ale wrzutki nijakie,
- ktoś zauważył brak pola - faktycznie nie ma nikogo między pomocą a atakiem, zasieki Egiptu sponsorowane przez Elneny&#39;ego,
- Cavani lata po skrzydłach nie wiedzieć czemu nie istnieje ta broń w postaci szybkiej klepki Suarez-Cavani,
- akcje jednych i drugich kończą się pod polem karnym i następuje szybka akcja w drugą stronę - potencjał na kartki,
- dla mnie kartka Urugwaju jest bardziej niż pewna, podskoczy kurs do zadowalającego poziomu to zagram (jeżeli wejdzie Salah to tym bardziej),
- wynik to na prawdę sprawa otwarta bo Egipt gra solidnie

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Na pewno to nie jest mecz by któraś z drużyn miała 1.5 pre
Egipt ładnie, solidnie, z wypoczętym Salahem na Rosję DNB jak się patrzy

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Niestety poziom pilkarski jest fatalny i wczoraj i dzisiaj w tych meczach. Urugwaj kompletnie bezradny. Zwykla kopanina ten mecz.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rafcio_100 +8 Punkty (Daje repute za Rosję wczoraj. Ostatecznie pograłem over 2 azjana :D)
tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nie spodziewałem się że na mś zobaczę mecz gorszy niż najgorszy mecz w eklasie. Dramat

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety poziom pilkarski jest fatalny i wczoraj i dzisiaj w tych meczach. Urugwaj kompletnie bezradny. Zwykla kopanina ten mecz.
I Suarez w tym festiwalu gra 1wsze skrzypce hehe

Status
Zamknięty.