>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
C 223

copper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Ostrzegam przed nadmiernym entuzjazmem tego gościa, jak zwykle przesadza, ten kurs to żadna promocja, ot co najwyżej średnio dobry ...
To samo wczoraj pisałem.Wiem,że gościu jara dobre zielsko ale niektórzy po przeczytaniu takich postów mogą faktycznie stawiać na te typy domy, samochody,kredyty, chwilówki, futra żony czy wszelakie protezy a potem zonk. To zwykłe, przeciętne typy napalonego, zafascynowanego piłką początkującego gracza.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Zapraszam do zapisywania się do konkursów związanych z Mistrzostwami Świata w Rosji.

W Lidze Typerów jest możliwość zabawy poza konkursem - nie trzeba spełniać warunków konkursu, a można sprawdzić się w rywalizacji z innymi.

Szczegóły w sygnaturze.​

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Wiem,że gościu jara dobre zielsko ale niektórzy po przeczytaniu takich postów mogą faktycznie stawiać na te typy domy, samochody,kredyty, chwilówki, futra żony czy wszelakie protezy a potem zonk
Powo, jak ktoś po jednym zdaniu rzuconym w eter bierze to tak dosłownie że pakuje większy hajs w to.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
12.
Spotkanie: Chainat - Pattaya United (13:00)
Typ: Chainat over 2.5 gola
Kurs: 3.25
Bukmacher: Bet365

Dwa domy...
Z papieru... ????
Tak na serio... Warto spróbować.

Edit.
⛔
4/8

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
badosa wygrywa pierwszy set wygrywając swoje podanie do zera, na początku drugiego przełamuje i nagle nie potrafi utrzymac swojego serwisu 3 razy z rzędu z czego dwa razy się łamie z 30:0

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ale finisz w WRC na Sardynii ???? Thierry ugryzł Ogiera na 0,7 sekundy w całym rajdzie pod sam koniec Power Stage, bajka.

icanseeelvis 122

icanseeelvis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
12.
Spotkanie:
Chainat - Pattaya United (13:00)
Typ: Chainat over 2.5 gola
Kurs: 3.25
Bukmacher: Bet365
Dwa domy...
Z papieru... ????
Tak na serio... Warto spróbować.
Dziś: 4/7
Powodzenia
trzymam kcuki, ze cos wpadnie ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
typer.official +1 Punkty (Czesc kolego. Niestety poraz kolejny a widzę że grałeś chyba. Nie było mnie trochę czasu ale postaram się coś zagrać to dam znać. Pozdrawiam)
Status
Zamknięty.