>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
... kurs jeszcze całkiem przyjemny więc atakujemy poniżej 44.5 pkt 3 set @ 1.95 Polska - Japonia powinno być dobrze ;)
... pięknie mnie kuzyni Nishikoriego wydymali
z rana, co prawda skontrowany ten drugi zakład na over przy prowadzeniu naszych trzema pkt ale i tak mały ⛔

C 370

cinek9191

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na rozgrzefkę z ranka i dzieńdoberek NLEX Road Warriors wygra 1 kwartę @2,95 ;) z luzaka

solaris9709 1,4K

solaris9709

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spójrzcie co się dzieje w kwalifikacjach WTA Hertongenbosch. Urszula Radwańska nie udająca już prawie, że jest jeszcze tenisistką, która co pare miesięcy jeździ sobie na jakiś śmieszny turniej z marnymi wynikami odpala Niemkę, która gra regularnie z niezłymi rezultatami 6-2 w pierwszym secie. Przecież to jest jakiś nieśmieszny żart...

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Spójrzcie co się dzieje w kwalifikacjach WTA Hertongenbosch. Urszula Radwańska nie udająca już prawie, że jest jeszcze tenisistką, która co pare miesięcy jeździ sobie na jakiś śmieszny turniej z marnymi wynikami odpala Niemkę, która gra regularnie z niezłymi rezultatami 6-2 w pierwszym secie. Przecież to jest jakiś nieśmieszny żart...
ale ta Niemka jest bardzo, bardzo przeciętna ;)

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
obie zawodniczki to jest patologia sportu tak w tym meczu jak i w wynikach nie wiem co masz na myśli pisząc niezłe rezultaty...

solaris9709 1,4K

solaris9709

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pisząc niezłe rezultaty mam na myśli, że wygrywa jakiekolwiek mecze, z większą częstotliwością niż 2 na cały rok...

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
7.
Spotkanie: Renofa Yamaguchi - Fagiano Okayama (12:00)
Typ: Renofa Yamaguchi over 1.5 gola
Kurs: 2.62
Bukmacher: Bet365

3/3
Powodzenia

Edit.
⛔
3/4
Wynik: 1:0...

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2 mapa c9 @2.4
W c9 wszyscy grają równo, nawet FNS nie odstaje, w fnatic Golden notorycznie gra tragedie, do tego Flusha i Xizt przeplatają słabe mecze dobrymi. C9 na trainie ma najwyższe win ratio ze wszystkich mapek, zawsze było tam bardzo mocne. Warto spróbować

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
sam sobie odpowiedziałeś w sygnaturce ????

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Orientujecie sie gdzie mozna fajnie grac esport (cs) na live, bo na unibecie cały czas zamknięty rynek praktycznie a czaiłem sie na c9 przy wyniku 8:0 a juz 10-8...

Status
Zamknięty.