>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też mam go postawionego z wczoraj, więc trzymajmy kciuki ????
Zamiana dyspozycji dnia. Gdyby wczoraj to było dokończone to już by było 3:0. Dzisiaj już nowy dzień i inna dyspozycja dnia, widać że Berdych czuje się dużo lepiej i pewniej.
Taaaa a ten gem.Berdycha co mial 0:40 i bronil pieciu brejkpointow to.co.to.było? Chwilowa niedyspozycja czy moze nie rozgrzany jeszcze byl?

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Taaaa a ten gem.Berdycha co mial 0:40 i bronil pieciu brejkpointow to.co.to.było? Chwilowa niedyspozycja czy moze nie rozgrzany jeszcze byl?
Nie mam pojęcia, ale taka jest prawda. Zobaczymy jak to się zakończy, bo może jeszcze wszystko się zdarzyć, ale gdyby mecz skończył się wczoraj to już na bank byłoby 3:0

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Ano tak, bo to przecież każdy zawodnik to maszyna bez momentów słabości, a jak wygrywa i da się przełamać, to sprzedaje. Chłopie odpuść, bo stałeś się tu forumowym błaznem i chyba tego nawet nie widzisz :]

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
U Samurajow Kagawa i Okazaki, ale oni ostatnio nie grali (kontuzje,poza składem) czy odmienia obraz nieskuteczne gry gospodarzy? Wątpię..
Edit
FT 0-2
Nie odmienili ????

P 10

pk95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rojer patalach jak zawsze qrwa musi cos odj

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ano tak, bo to przecież każdy zawodnik to maszyna bez momentów słabości, a jak wygrywa i da się przełamać, to sprzedaje. Chłopie odpuść, bo stałeś się tu forumowym błaznem i chyba tego nawet nie widzisz :]
Stary dzieki za ta cenną uwage . Mam prawo.do swojej opini. A jesli ktos ma.ubaw i dzieki temu czuje sie lepszy to cala przyjemnosc po.mojej stronie;)

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Slaby ten kurs przy takim wyniku,ale ile mozna przegrywać takim skladem, wzmocnili sie jeszcze po sezonie dwoma zawodnikami dobrymi.
San M,kosz
1.86

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
jest szansa na over 194 twoim zdanie Tomek? mam to pograne i over 199 po 1 kwarcie...

P 10

pk95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie,
Kuboty + Marachy + Baboski + ?
Cos w okolicach 1.2 do ako @2 trzeba

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Stary dzieki za ta cenną uwage . Mam prawo.do swojej opini. A jesli ktos ma.ubaw i dzieki temu czuje sie lepszy to cala przyjemnosc po.mojej stronie;)
wątpię aby ktoś miał ubaw bo mnie to już wku*wia i resztę pewnie też, sport nigdy nie był czysty ale jak jakiś Janusz z forum dzień w dzień &quot;znajduję&quot; ze 4 handle to idzie pierdolca dostać, tak tbh dziwie się że jeszcze bana nie dostałeś.

@ Zawsze chcę aby ludzie wygrywali ale czasem jak mi płaczą lub piszą takie pierdoły jak ty to mam ochotę aby wtopili wszystko i tu nie wracali, pisałeś że masz Chardego pogranego, ja też ale już mnie kciuki bolą bo tak mocno je trzymam za Berdycha.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
wątpię aby ktoś miał ubaw bo mnie to już wku*wia i resztę pewnie też, sport nigdy nie był czysty ale jak jakiś Janusz z forum dzień w dzień &quot;znajduję&quot; ze 4 handle to idzie pierdolca dostać, tak tbh dziwie się że jeszcze bana nie dostałeś.

@ Zawsze chcę aby ludzie wygrywali ale czasem jak mi płaczą lub piszą takie pierdoły jak ty to mam ochotę aby wtopili wszystko i tu nie wracali, pisałeś że masz Chardego pogranego, ja też ale już mnie kciuki bolą bo tak mocno je trzymam za Berdycha.

On tylko udaje takiego tępaka (pozuje na takiego klauna), bo nie możliwe żeby ktoś był aż tak głupi.

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak ten dzban ma wygrac jak on zapomina jak sie trzyma rakiete przy bp? do cyrku sie nadaje z tymi minami

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
On tylko udaje takiego tępaka (pozuje na takiego klauna), bo nie możliwe żeby ktoś był aż tak głupi.
Tak naprawdę to on trolluję i to my wszyscy jesteśmy debilami że łapiemy się na te zaczepki.
A tak na boku to pięknie zagrał z 0-40 ????

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Tak naprawdę to on trolluję i to my wszyscy jesteśmy debilami że łapiemy się na te zaczepki.
A tak na boku to pięknie zagrał z 0-40 ????
Oglądasz mecz? Myślisz, że Berdych win?

Status
Zamknięty.