Żona rodzi a gość na forum siedzi? Nie wiem czy to szanujęUwaga, jeden z moich fanów mi dziękuje prosto z porodówki, żona rodzi, także Erni1 wszystkiego dobrego dla żony i przede wszystkim dla dzieciaka.
Kurła, forum ma jednak moc.
Żona rodzi a gość na forum siedzi? Nie wiem czy to szanujęUwaga, jeden z moich fanów mi dziękuje prosto z porodówki, żona rodzi, także Erni1 wszystkiego dobrego dla żony i przede wszystkim dla dzieciaka.
Siata Brazylia u21
Pinheiros vs Franca 2-1 w setach 15-18
edit: Az sie wierzyc nie chce 5set 10-14.... 17-15
4,0 bet365
Te ligi Ameryklanskie sa nieprzewidywalne... Blisko do wygrania 4seta a tajbrek to roznie moze byc....Kurs 4,0 zacheca
patologia niezła, niech sie gość idzie leczyć, poważnie, żal mi go. Z czego wy się cieszycie, chyba macie po 15 lat Ci co to poważają, bez rodzin etcŻona rodzi a gość na forum siedzi? Nie wiem czy to szanuję![]()
fanów? sorry ale od jakiegoś czasu piszesz w stylu: jestem zajebistym celebrytąUwaga, jeden z moich fanów mi dziękuje prosto z porodówki, żona rodzi, także Erni1 wszystkiego dobrego dla żony i przede wszystkim dla dzieciaka.
Odezwał się ten co gra kursy 1.20 XDDpatologia niezła, niech sie gość idzie leczyć, poważnie, żal mi go. Z czego wy się cieszycie, chyba macie po 15 lat Ci co to poważają, bez rodzin etc
fanów? sorry ale od jakiegoś czasu piszesz w stylu: jestem zajebistym celebrytą
troche to tandetnie wygląda, ale jak kto woli
Co ma piernik do wiatraka? Gram 1.20 a także over 4.0 i Smuda Ci do tego "celebryto". Właśnie pokazałeś swoje prawdziwe ja...Odezwał się ten co gra kursy 1.20 XDD
Krisu, a jak Cię zbanowali to kto Cię bronił mordeczko? Także źle celujesz \w/Co ma piernik do wiatraka? Gram 1.20 a także over 4.0 i Smuda Ci do tego "celebryto". Właśnie pokazałeś swoje prawdziwe ja...
del kur.a, idę spaćZaraz wszyscy strajkujący sie pokucą, biore popcorn :facepalm:
nie celuje. Tylko pisze co uważam i co czuje. Gwiazdorzenie jest słabe. Też to robiłem chwilę ale się wyleczylem. Do bledu sie przyznam. Korona mi nie spadnie. Zakonczmy. Dobrej nocy allKrisu, a jak Cię zbanowali to kto Cię bronił mordeczko? Także źle celujesz \w/
nO TO GRATULACJE, POWODZENIA I WESOŁEGO JAJKA ????Spokojnie. Żona jest na oddziale ale będzie rodzić w przyszłym tygodniu ????
Kris wyluzuj. Byłem przy porodzie pierwszej córki i teraz też będę. Tyle w temacie rodzinnym, nie zasmiecajmy forum.
Wole casha ???? 10/20 z buy inem 30 pendów btw jest chyba temat poker, może jaka ustawka kiedyś ????NL ile tak z ciekawości ???? ?
@ Btw mtt lepsze![]()