>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
witek_1 587

witek_1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

To my czekający na kase ????
Pozdro

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żal przejść koło takiego kursu.
Racing _Sarandi strzeli @5.30
Nie w tą stronę gol 2:0
⛔⛔
Zawiedzionych sorry,i trochęodwagi.Nie stojcie za kurtyna i od czasu do czasu podajcie typy.Bedzie się coś działo na forum a tak to powoli padaczka.Do odważnych świat sie ???? ,a ukryci:tohand: w życiu małe szanse.Wiecej odwagi Panie i Panowie.:cash: leży na ulicy tylko trzeba go podnieść????.Milych przemyśleń i udanych typow.Nikt nie jest alfa i omega.Odwagi

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie w tą stronę gol 2:0
⛔⛔
Zawiedzionych sorry,i trochęodwagi.Nie stojcie za kurtyna i od czasu do czasu podajcie typy.Bedzie się coś działo na forum a tak to powoli padaczka.Do odważnych świat sie ???? ,a ukryci:tohand: w życiu małe szanse.Wiecej odwagi Panie i Panowie.:cash: leży na ulicy tylko trzeba go podnieść????.Milych przemyśleń i udanych typow.Nikt nie jest alfa i omega.Odwagi
Wydaje mi się, że ja dzisiaj podałem dużo typów trafnych i odważnych. Do tego typ z typów dnia na plus ;)
Pozdrawiam i życzę szczęscia bo atakujesz naprawdę odważnie. I like it !

brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
NBA: Boston zakończy serie z Philą 1,85...oczywiście mocniej ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vinchenso +6 Punkty
erni1 +2 Punkty (Dzięki za typ)
abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Embiid over 38,5 PRA @ 1.85 1u
Tampa Bay Rays - Atlanta Braves under 8,5 @ 1.85 2u
od dzisiaj się pobawię jednostkami pisząc na forum, powodzenia

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wydaje mi się, że ja dzisiaj podałem dużo typów trafnych i odważnych. Do tego typ z typów dnia na plus ;)
Pozdrawiam i życzę szczęscia bo atakujesz naprawdę odważnie. I like it !
Szanuję wszystkich bo tak mnie wychowano.Gram już ponad parę dekad i wyciągnąłem wnioski.Lepiej spaść z dużego konia jak z kucyka.Kursy poniżej @2 są na dłuższą metę nieopłacalne.Grajacy w ziemniakach i netach z podatkiem kursem mniejszym jak @2 to przyszli bankruci. ???? Sorry jeśli kogoś obrazilem

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szanuję wszystkich bo tak mnie wychowano.Gram już ponad parę dekad i wyciągnąłem wnioski.Lepiej spaść z dużego konia jak z kucyka.Kursy poniżej @2 są na dłuższą metę nieopłacalne.Grajacy w ziemniakach i netach z podatkiem kursem mniejszym jak @2 to przyszli bankruci. ????
Też wychodzę z tego założenia. I nie powiem, że nie zacząłem tak myśleć obserwując Twoje typy. Czasem te kursy są nieadekwatne do sytuacji czy potencjału klubu.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
NBA: Boston zakończy serie z Philą 1,85...oczywiście mocniej ????
Śniło mi się,ze Phila wygra ????
Ja liczę,na taki scenariusz....60pkt w pierwszej kwarcie i biorę under na mecz ????

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Szanuję wszystkich bo tak mnie wychowano.Gram już ponad parę dekad i wyciągnąłem wnioski.Lepiej spaść z dużego konia jak z kucyka.Kursy poniżej @2 są na dłuższą metę nieopłacalne.Grajacy w ziemniakach i netach z podatkiem kursem mniejszym jak @2 to przyszli bankruci. ???? Sorry jeśli kogoś obrazilem
Z calym szacunkiem ale nie zgodze sie, sam gram najczesciej singlami kursy 1.40-1.90 za stala stawke, i mam satysfakcjonujacy zysk, oczywiscie podsumowujac, bo zdarzaja sie takie dni jak dzis, gdzie 2/4 i lekki ⛔

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też wychodzę z tego założenia. I nie powiem, że nie zacząłem tak myśleć obserwując Twoje typy. Czasem te kursy są nieadekwatne do sytuacji czy potencjału klubu.
Przegrasz dziesiąt tys to się nauczysz ????

witek_1 587

witek_1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To fakt. Szacunek podstawa. A kto jakie kursy bierze, to jego sprawa. Każdy moczy kasę w co chce, a my jesteśmy tu po to, aby go nakierować.
Do jutra Panowie

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Puszczam na rozruch przed nocką,za drobne.
Club G Diaz-Luqeno
Powyzej 8 roznych ,kurs 2,50

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Śniło mi się,ze Phila wygra ????
Ja liczę,na taki scenariusz....60pkt w pierwszej kwarcie i biorę under na mecz ????
Ja pograłem under 52.5 w 1 q więc nie. Nie będzie over 60 :p

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z calym szacunkiem ale nie zgodze sie, sam gram najczesciej singlami kursy 1.40-1.90 za stala stawke, i mam satysfakcjonujacy zysk, oczywiscie podsumowujac, bo zdarzaja sie takie dni jak dzis, gdzie 2/4 i lekki ⛔
To fakt. Szacunek podstawa. A kto jakie kursy bierze, to jego sprawa. Każdy moczy kasę w co chce, a my jesteśmy tu po to, aby go nakierować.
Do jutra Panowie
Z tym kierowaniem różnie bywa.Nie sugeruj się kimś kto podaje typ.Ostatni strzał należy do Ciebie.Bierzesz lub nie.Twoja kasa ???? :cash:

brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na popołudnie: Meizhou Hakka - Liaoning typ 1 kurs 1,92 godz.13:30

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score