>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
... qrwa nie wierzę, Amerykanie grają Finki strielają już 2:0 ciężko im będzie, ale dalej wierzę że są w stanie odwrócić ten mecz

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. Odradzam dzisiaj stawiania w Rzymie, cały dzień ma padać, przerwy zbyt dobrze nie wpłynął na zawodników.
2. Korty są bardzo wolne, deszcz może tylko utrudnić, warto iść w tym turnieju w regularnych zawodników, typowych ziemniaków, przebijaków.
3. Jak ktoś chce obstawiać przed meczem to niech sobie daruje, prognoza pogody na najbliższe dni tez nie zachwyca

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
1. Odradzam dzisiaj stawiania w Rzymie, cały dzień ma padać, przerwy zbyt dobrze nie wpłynął na zawodników.
2. Korty są bardzo wolne, deszcz może tylko utrudnić, warto iść w tym turnieju w regularnych zawodników, typowych ziemniaków, przebijaków.
3. Jak ktoś chce obstawiać przed meczem to niech sobie daruje, prognoza pogody na najbliższe dni tez nie zachwyca
Mam tylko kasatkinę 2:0

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Niestety ja już rano pograłem dubel Seppi + Shapovalov po kursie 4,2 w LVBET :p

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam tylko kasatkinę 2:0
Powinno wejść, wczorajszy kurs na Kontaveit kosmos, zaspałem trochę i zdązylem tylko 1.92 na 2-0.
Dzisiaj bym tak widział gdyby nie deszcz Hsieh, Vesnina, Begu, Bolleli/Fognini, Goffin -1,5seta, Sonego, Seppi.

P 10

pk95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale Minaur dal dupy.. najpierw w 1 secie w TB, a teraz w 2 secie lamiac sie przy 1 bp

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam

1.
Spotkanie:
Ha Noi FC - Hoang Anh
Typ: over 3.5 gola ( 5min 0:0)