witek_1
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Odwagi.Dawaj typy to coś się będzie działo. ???? ????Dla mnie to nie jest śmieszne, bo raczej od Ciebie nikt nie dostanie dobrego typu...o ile jakikolwiek dostanie.Dobrzy typerzy spierd..ją. A takie jak padają to i ja moge sam w ciemno podać. Efekt będzie taki sam.
Lipa tutaj widze sie zadziewa
Oglądałeś może Cuevasa? Kusiło pograć na Cecchinato, ale z logicznego punktu widzenia to był bez szans, a tu proszę 2-1.no nie moge zaprzeczyc ale biorac pod uwage jak slaba jest Schiavone i to ze gra na włsokim turnieju a jak wiadomo włochy to kolebka handlu tenisowego i patrzac jak Dominika ja rozjechała w3cim ..dlatego moja wersja jest po prostu duzo bardziej prawdopodobna ze sobie shadlowały seta. jakbym miał wystawic kursy to na moja wersje gdzies 1.1 a na Twoją tak 7-8. kursy z Pinbetu ????
nie ogladałem ale pograłem pod koniec 3 seta na wŁocha bo czułem ze tak sie skonczy. przeciez najepsze mecze ustawia sie wbrew logice ???? Ramos ktory jest w duzo gorszej formie od Delbonisa tez wynik wbrew logice. a Delbonis jeszcze prowadził z przełamaniem w drugimOglądałeś może Cuevasa? Kusiło pograć na Cecchinato, ale z logicznego punktu widzenia to był bez szans, a tu proszę 2-1.
Gra przeciwko Kanadzie w hokeju to tak jak grać przeciwko Bayernowi w Bundeslidze.
Doskonale wiem, jaka jest przyczyna, byłem wtedy na forum. Chciałem coś sprawdzić.Forum umiera? Gdzie typy np. Prezesa, czy Verno? Czy już tyle wygrali kasy, że im wystarczy? ????
Berrettini - Tiafoe / Berrettini win
GKS Tychy - Raków Częstochowa / over 2,0
AKO: 3,83 w LVBET
0:two ????Dukla Praga strzeli
@2.44
0:0Kayseri_Akhisar over 0.5 ht
@2.65