>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Ridzene u17 kosz kobiety 15 (do przerwy 26-36)
Nie mogę doszukać się wyników z tego sezonu ale jeżeli chodzi o medalistki mistrzostw Łotwy to najlepsza drużyna ostatnich lat w tej kategorii wiekowej. Może odrobią.
✅ hahaha

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
luke256 +6 Punkty
lamey +7 Punkty
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
To lecimy dalej Al-Karamach u21 3.80 Syria kosz
Dzie Ty takie cuda grasz, nigdy tego w 365 nie ma.
W ruskim. Gdyby nie fakt że ruski w koszu daje tylko max kurs 15 to może i na ten Ridzene z 50 można by było złapać

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisałeś mi, że jestem pi... i płaczę po przegranych. To twoja opinia, szanuje ją. Swoją drogą, zamknąłem się po prostu jak grób Jezusa. Dodał również kupony wygrane posklejane w jakiś kwadrat(Niezłe potwierdzenie umiejętności). Tak, że zapraszam dzisiaj na moje typy a tego Pana, jeżeli mu tenis i moje stawki nie odpowiadają po prostu proszę o nie komentowanie. Szczególnie, że nie mamy za wiele wspólnego.
Życzę Ci abyś mógł mieć takie wypłaty, piszę wypłaty a nie wygrane a później przejebane, i mógł sobie skleić taki jak Ty to mówisz kwadrat. Póki co ani widu ani słychu tych 6k euro. Chwal się , chwal.

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Binh Phouc Wietnam Puchar
strzeli @2.16

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bartazar +1 Punkty (Fajny typ. Dzięki!)
drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Stefanka to proszę tu nie atakować bo to świetny typer i robi tu dobrą robotę. Co dziś do walenia na grubo?Muszę odrobić tą żałosną Halep...moje największe wtopy ostatnich miesięcy to właśnie ona...z Radwańską,Ostapenko,Muguruzą i wczoraj Pliskovą.Tak jak kiedyś na niej zarabiałem tak teraz co nie zagram to wtopa..

Status
Zamknięty.