>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
tobias 359

tobias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Szkoda że dziś forum zdechło bo na filipinach Global vs Kaya to była chyba najbardziej oczywista ustawka jaką widziałem sam złapałem tylko kurs około ~15 ale szło się jeszcze lepiej dorobić
Lider vs outsider, łamak, w pierwszej połowie gol w 8 minucie doliczonego czasu gry (doliczone były 3) czego chcieć więcej (jeszcze można wspomniec o 2 czerwonych ???? )
Na Teraz Astana albo Orabast coś czuje mogą połamać.

duo 303

duo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na Astanę chyba się przyczaję trochę oni lubią w końcówkach postrzelać zobaczymy jak kursy będą wyglądać w przeciągu kolejnych ~10 minut
dobra to ładnie kursy skoczyły ????
Delikatnie Astana bądź remis @4.25

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Na mecz fett z parry linia gemowa byla 15,5 a juz graja trzeci set. To byla promocja ale forum nie odpowiadalo. ????

kamilxait 638

kamilxait

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja gram podwójna ze murzynek Tiafoe przegra @2.10

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda że dziś forum zdechło bo na filipinach Global vs Kaya to była chyba najbardziej oczywista ustawka jaką widziałem sam złapałem tylko kurs około ~15 ale szło się jeszcze lepiej dorobić
Lider vs outsider, łamak, w pierwszej połowie gol w 8 minucie doliczonego czasu gry (doliczone były 3) czego chcieć więcej (jeszcze można wspomniec o 2 czerwonych ???? )
Grałem to za @15.50 po 1 pół ???? ????

tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Panowie pytanie, dziś baraż we Francji, w dogrywce AC Ajaccio otrzymało dwa czerwa. Czy Ci gracze mogą grać czy zasady nie dopuszczają ich do dzisiejszego meczu ?
PILNE
ok nie grają wg. Livescore

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
Spróbuję Cuevasa z Brkicem na 2 set @3.10 i mecz @6
Coś mi się kojarzy, że niedawno też coś razem kręcili

adam68-a1 43

adam68-a1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co ten cuevas czyni, odłamał i się połamał ????

duo 303

duo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Status
Zamknięty.