>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Zrobiłem mały wyjątek i chce dać każdemu zarobić. Jeżeli ktoś tu jeszcze jest z osób, które grały ze mną, bo zobaczyłem horrendalnie wysoką linie na over bramkowy Vive. Początek meczu za minutę, na LIVE jest typ dostępny.
Ładujemy Under 37.5 bramki Vive po kursie 1.80 i lecimy to na grubości. Piłka ręczna oczywiście. Buk: STS

I 477

imperator88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W konia zrobili Pliskovą w 11 gemie trzeciego seta,i potem już poszło w stronę Greczynki.Zasmeczowała w boisko a wywołali aut,co dało bp Sakkari.

Bequ 3,10 przy 1-1 0-15
Chan/Yang 4,15 przy 2-3
⛔⛔

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Under 42.5 bramki w meczu Topolcany - Presov @5.80 STS
Warto, ostatnio w Topolcanach zrobili wynik 15-23.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Zrobiłem mały wyjątek i chce dać każdemu zarobić. Jeżeli ktoś tu jeszcze jest z osób, które grały ze mną, bo zobaczyłem horrendalnie wysoką linie na over bramkowy Vive. Początek meczu za minutę, na LIVE jest typ dostępny.
Ładujemy Under 37.5 bramki Vive po kursie 1.80 i lecimy to na grubości. Piłka ręczna oczywiście. Buk: STS
Pograłem ale już widzę nikłe szanse powodzenia przy tej obronie Azotów

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Dorzucam Under 41.5 Vive, w życiu nie na wyjeździe i nie w Puławach @1.90
MOCNO!

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Jak Azoty będą tak bronili jak do tej pory to Vive rzuci im sporo powyżej 40 ;)

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale tutaj ludzie licza kase !!! Dostalem taka informacje, ze to taki zakatek mlekiem i miodem plynacy. Begi, Williams... Czy taktyka 100 typow na dzien jest skuteczna i przynosi wymierne profity?
Ostro da sie na tym zarobic? Tak z ciekawosci pytam. Z gory dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz i pozdrawiam.

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szpara jak zwykle żałosna ????

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale tutaj ludzie licza kase !!! Dostalem taka informacje, ze to taki zakatek mlekiem i miodem plynacy. Begi, Williams... Czy taktyka 100 typow na dzien jest skuteczna i przynosi wymierne profity? Ostro da sie na tym zarobic? Tak z ciekawosci pytam. Z gory dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz i pozdrawiam.
Haha ???? ten zakątek spływa nerwami i przecieraniem oczu, lepiej go unikać ???? staram się trzymać z daleka od damskiego tenisa, ten kto gra systematycznie WTA to prawdziwy hazardzista!
PS Czy Kontaveit wygra z Villiams/Wiesnina w następnej rundzie? Fajnie się oglądalo jej 2 ostatnie mecze

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
miałem coś napisać, ale się ugryzłem w język :wait:
witamy z powrotem, im nas więcej tym lepiej, trzeba kosić buka parcha all the time ????

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znaczy ja tylko pytam, bo to taka troche wyzsza matematyka.
Czy jak zagram 100 typow na dzien i polowe nie trafie to wyjde na gruby plus, bo przegladajc ten dzial to takby wynikalo z wypowiedzi niektorych osob. Co prawda nie zgadza mi sie to od strony matematycznej, ale zaciekawilo mnie jak oni to robia... To chyba jakas magia. Musze sie powaznie zastanowic nad taka gra.
A podobno jak dodam tutaj jakies pochwaly albo reputacje innym uzytkownikow niezaleznie od efektu koncowego, to zyskam nowych lojalych i oddanych kolegow do konca zycia z ktorymi beda mogl wspolnie spedzac po kilkanscie godzin przed monitorem.
Ja tu widze same plusy.

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
... Hammarby IF DNB + Marsylia over 3.5 rzutów różnych gram to w ako ; @ 2.39

Status