Wydaje mi się, że dostaniesz w poniedziałek. Raczej dzisiaj odbyły się wszystkie sesje ELIXIR (a w weekend nie będzie sesji), ale rąk uciąć nie dam.panowie szybkie pytanie jak zlece wyplate z totolotka dzis to dostane jutro kaske czy w poniedzialek?
Nie chcesz wątpić na ustawionych meczach? Ustaw własny ????Cała pilka to syf.Fryzjerzy są w każdej lidze,a my cienkie Bolki tylko możemy dokladac do ich interesów.Od czasu do czasu dadzą podpuche żeby grający się nie zniechęcili a i tak cała ta szuja śmieje się w kułak.Poczawszy od piłkarzyków po prezesów i resztę bandy zwanej UEFA
Na pewno w poniedziałek, kluczowy tu jest fakt, że Totolotek przetwarza zlecenia wypłat w dni robocze tylko z rana albo koło południaWydaje mi się, że dostaniesz w poniedziałek. Raczej dzisiaj odbyły się wszystkie sesje ELIXIR (a w weekend nie będzie sesji), ale rąk uciąć nie dam.
Za cienki jestem.Sa mocarze to ustawiają. ???? ????Nie chcesz wątpić na ustawionych meczach? Ustaw własny ????
http://weszlo.com/2014/12/03/ustawilem-w-karierze-tyle-meczow-ze-powinienem-byc-dzis-multimilionerem/ bierz z niego przyklad ????Za cienki jestem.Sa mocarze to ustawiają. ???? ????
Pittsburgh Penguins (w tym dogrywka)Dzisiaj znowu obejrzę sobie meczyk hokeja, jakoś przypadły mi do gustu.
Mam też pewien typ, ale kurs jest niski i nie mam pomysłu z czym zmiksować.
Ktoś jakieś pomysły na NHL?
Haha czyli schemat z przedwczoraj ????Pittsburgh Penguins (w tym dogrywka)
Winnipeg Jets (w tym dogrywka)
@2.13
Też nie za bardzo jestem ogarnięty w hokeju, ale zagrałem to co napisałem ????Haha czyli schemat z przedwczoraj ????
Nie myślisz, że zbyt oczywiste? Też mnie to kusi, ale coś jednak podśmiarduje. To pewnie moja nieznajomość hokeja![]()
Ja myślałem o typie w Pittsburg: obydwie strzelą co najmniej po 2 gole... ale kurs raptem 1.46. Logicznie sobie myślę, że Pittsburg to faworyci, pewnie wygrają, ale nie powtórzą 7:0, chyba goście nie dadzą się drugi raz ośmieszyć, więc wtoczą ze 2 krążki... ale kurs kaplica i dumam co dalejTeż nie za bardzo jestem ogarnięty w hokeju, ale zagrałem to co napisałem ????
Dzięki Nick x2 ????. Trochę walki w trzecim dla picu ale koniec końców oddany mecz . To lubię . PykSpróbuję Karlovic 2 set @2,8 i mecz @7,2 w 1 xbet. Może Kyrgios odpuści .
A nowlasnie kolego np właśnie dlatego , że to Kyrgios , a Kyrgios jest jednym z tych zawodników oczywiście jak dla mnie , że potrafi zrobić coś co nie powinno się stać tak naprawdę moim zdaniem . Czyli po wygraniu seta oddać mecz . Takie miałem właśnie przeczucie w tym spotkaniu , że coś może się święcić i jak widać mialem czutke . A przed meczem są mniejsze kursy niż jak po wygraniu pierwszego seta przez teoretycznie faworyta .@up
rozumiem zagrac przed meczem liczac na to ze odpusci, ale po wygraniu seta? nie mam pojecia co to za logika ale graty ????