>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Welcom, kosz, pobralem po 2 ,teraz 1.83.
Kurde, jak dziś nie wygrają to odpadną.
Sklad mają lepszy, Basista, dawaj!

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie orientujecie sie z jakiego banku wyplaca fortuna ? Ja mam wbk dojdzie siano do poludnia ?
Co grubo na live ? ????
Sprawdziłem historię i otrzymuję przelewy z mBanku od fortuny.
Wpisałem tutaj https://www.kiedy-przelew.pl/ po lewo mbank po prawo bz wbk i jeżeli przelejsz teraz to siano jutro na 11:00. Także wierząc tej stronie, tak do południa hajs będzie.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Panowie orientujecie sie z jakiego banku wyplaca fortuna ? Ja mam wbk dojdzie siano do poludnia ?
Co grubo na live ? ????
Mają w takim razie kilka kont, bo ja mam konto w ING i z ING dostaje wypłaty z Fortuny. A czy dojdzie do południa to inna sprawa, bo jeśli mają w wbk, jak Ty, to możliwe, że dojdzie, bo mają niby info, że wypłaty przetwarzają o godzinie 12:00 w dni robocze. W praktyce ostatnie wypłaty z Fortuny księgowane były w moim banku 11:40-11:50 (w tych godzinach dostawałem powiadomienia push o przychodzącym przelewie), ale tak jak mówię - były to przelewy wewnątrzbankowe, więc księgowane w czasie rzeczywistym i żeby było tak u Ciebie, to musieliby mieć konto w wbk, bo jeśli nie, to prawdopodobnie dostaniesz przelew w drugiej sesji elixir, czyli dla WBK jest to godzina 15:00 ;)

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mają w takim razie kilka kont, bo ja mam konto w ING i z ING dostaje wypłaty z Fortuny. A czy dojdzie do południa to inna sprawa, bo jeśli mają w wbk, jak Ty, to możliwe, że dojdzie, bo mają niby info, że wypłaty przetwarzają o godzinie 12:00 w dni robocze. W praktyce ostatnie wypłaty z Fortuny księgowane były w moim banku 11:40-11:50 (w tych godzinach dostawałem powiadomienia push o przychodzącym przelewie), ale tak jak mówię - były to przelewy wewnątrzbankowe, więc księgowane w czasie rzeczywistym i żeby było tak u Ciebie, to musieliby mieć konto w wbk, bo jeśli nie, to prawdopodobnie dostaniesz przelew w drugiej sesji elixir, czyli dla WBK jest to godzina 15:00 ;)
W takim razie mają różne konta i dostosowują się do banku zlecającego wypłatę - ja mam w mBanku i obsłużyli mnie mBankiem.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Welcom, kosz, pobralem po 2 ,teraz 1.83.
Kurde, jak dziś nie wygrają to odpadną.
Sklad mają lepszy, Basista, dawaj!
Pięknie poszli, a bylo mozna łapać po 3.
Gra ktoś ?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
miralas +6 Punkty
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pięknie poszli, a bylo mozna łapać po 3.
Gra ktoś ?
Sprawdzam na flashscore o czym piszesz ale tam nie ma. Teraz wszedłem na etoto i faktycznie jest jakiś Welcome, ale już po ptokach. Chyba nie będę sprawdzać flashscore.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawdzam na flashscore o czym piszesz ale tam nie ma. Teraz wszedłem na etoto i faktycznie jest jakiś Welcome, ale już po ptokach. Chyba nie będę sprawdzać flashscore.
Tam też jest, tylko nie live. Mają tylko wynik końcowy meczu

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tam też jest, tylko nie live. Mają tylko wynik końcowy meczu
Aha, no to dużo wyjaśnia, bo dałem od razu Live i tam nie było. No trudno, trzeba trenować zwoje mózgowe również po północy ????

miralas 26

miralas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze nie, bo do końca sporo ;)
Grubo wszedlem i myślę,czy nie zamykać, bo sporo dają hmmm
No tak w koszu nie takie przewagi topnieją w kilka minut, tak jak w Rosji wczoraj szkoda że bez happy endu. Kontra albo zamykaj????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Welcome przegrywa rywalizację 2:1 i dzis mus win, dziwi mnie, ze mając takich grajków meczą ze sredniakami.
Kojarzycie pewnie, tam lata Esteban Batista(Atlanta Hawks,Efes,Panathinaiskos).
W poprzednim meczu nie grałem, bo kursy były malutkie, ale live śledziłem, prowadzili i przegrali i to u siebie, także to jeszcze nie koniec, choć tak jsk wspominałem, na papierze są dużo lepsi.Amen ????

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bruins bez dogrywki @2.15 etoto
Zaznaczam, że obejrzałem do tej pory dwa mecze hokeja w życiu ;)
Co Griezmann zabrał, nieuchwytny krążek odda.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Bin coś tam-Melgar
Nożna Peru.
Myślę,ze tu można będzie pograć powyżej 2,5 gola.
Gospodarze prowadzą 1:0, ale kurs za niski jeszcze, bo tylko 1.7 na over 2,5.

bossm 692

bossm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja polecam pograć Melgar DNB @2,50 grają na własnym stadionie i są jednym z faworytów w walce o mistrza, nie wiem jak stracili bramke ale powinni to odrobić

Status
Zamknięty.