>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
... a ty jesteś tak gęsty że zapomniałeś wczoraj rozliczyć swoje przegrane typy które rzadko wchodziły :eek:
jezeli tak bylo to przepraszam, nie siedze tu 24h na dove i czesto cos podam a pozniej mnie tu nie ma.
Aczkolwiek podziwiam to ze od wczoraj o mnie pamietasz ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jezeli tak bylo to przepraszam, nie siedze tu 24h na dove i czesto cos podam a pozniej mnie tu nie ma.
Aczkolwiek podziwiam to ze od wczoraj o mnie pamietasz ????
wszyscy cie znaja i pamietaja ! tenisowy ustawkowiczu :rolleyes::rolleyes::cool:

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Z piłki za godzinę zastanowiłbym się nad Skenderbeu 2.32 , może nawet z handi tylko zależy jakim wyjdą składem. Pierwszy mecz u siebie przegrali 0:1 a są o klasę lepszym zespołem co potwierdzili niedawno w lidze wygrywając na stadionie dzisiejszego rywala 3:0

pilka_radom 3,9K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Etiopia
Perla Zlotoklos - Mszczonowianka Mszczonów (live) 2 3.0 Forbet
Polecam, Mszczonów powinien spokojnie to jeszcze ogarnąć. Perła przypadkowa bramka.

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Przystopujcie ze słownictwem, bo następnym razem będą &quot;nagrody&quot; w postaci bana na 2 tygodnie.

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja spróbuje coś w stronę Rody. Over 1,5 ich gola po 2.91 w Marathonie. PSV po świetowaniu mistrza może zagrać jak zagrać, gospodarze na musiku, skład gości nie powala na kolana, niech się dzieje ????

kropson1988 2,3K

kropson1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Olsztyn drugi set @2,19 1xbet.
Olsztyn z takiej przewagi na nerwówke w końcówce ale na szczęście 27:25 i kolejny ✅.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
piotrex007 +13 Punkty (Nie grałem tego, ale dobre typy były na zwycięzcę seta 1. i 2. :))
Status
Zamknięty.