>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Widzę, że uciszyłem temat typów na żywo, więc wypowiem się jeszcze tak:
Dzisiaj już nic nie będzie.
A na jutro już coś mam z ręcznej, ale ciii. Pieniądz lubi ciszę ;)
No widzisz, tu patrząc np. Na posty z dzisiejszego poranka często ludzie chwalą się dobrymi kursami i kuponami trafionymi po fakcie, więc ludzie też zwariowali, że nagle Prezes loguje się na forum, podaje dobry typ z wysokim kursem, jest ✅ i z tych wszystkich emocji sypią się lajki, reputacje i inne ???? Gratuluję, mam nadzieję, że modzi to wybaczą, ale muszę to napisać - jesteś prze chuj ????

brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No widzisz, tu patrząc np. Na posty z dzisiejszego poranka często ludzie chwalą się dobrymi kursami i kuponami trafionymi po fakcie, więc ludzie też zwariowali, że nagle Prezes loguje się na forum, podaje dobry typ z wysokim kursem, jest ✅ i z tych wszystkich emocji sypią się lajki, reputacje i inne ???? Gratuluję, mam nadzieję, że modzi to wybaczą, ale muszę to napisać - jesteś prze chuj ????
Mnie wk.rwiają Ci, co podają typy po czasie, ale się nie odzywam, od tego są admini.
To przeważnie Ci, co mają dobre reputy a im akurat nie idzie. Próbują nadrabiać.
Ale Prezes tym nie śmierdzi. Szacun

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak sie patrzy na stosur to az nie chce sie wierzyc ze to profesjonalna zawodniczka. Pytanie brzmi jak ona wygrala z Pavluczenkova? tamta chyba musiala byc pijana

brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Metalac wygrywa do przerwy 5pkt , ale jajca, dzieki Prezesie, pobrałem to po kursie 9 (lekko spóźniony) ???? ???? ????

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Mnie wk.rwiają Ci, co podają typy po czasie, ale się nie odzywam, od tego są admini.
To przeważnie Ci, co mają dobre reputy a im akurat nie idzie. Próbują nadrabiać.
Ale Prezes tym nie śmierdzi. Szacun
To forum to dno i będę szczery i nieskromny i powiem, że osoby nieliczne jak ja ratują skostniałego trupa.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
brajanusz +3 Punkty
brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To forum to dno i będę szczery i nieskromny i powiem, że osobny nieliczne jak ja ratują skostniałego trupa.
Fakt, pytanie które forum godne polecenia, chętnie skorzystam i tam też zacznę podawać. Myślę, że &quot;bym nie zaniżał&quot; ????

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stephens 2 set @ 1.4 to jest chyba lokata meisiaca

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
CSMS Lasi strzeli @3.85
W porę dalem::zoltakartka:????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dj_jones +4 Punkty (89)
brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To forum to dno i będę szczery i nieskromny i powiem, że osoby nieliczne jak ja ratują skostniałego trupa.
Może admini podratują jakimś dobrym typem? ????

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Niezle wały w Rumunii. Z czerwem w 89 min. Bukareszt od kiedy trapia ich problemy finansowe co jakis czas musi sie podreperowac.Dzis jest ten kolejny raz.

Status
Zamknięty.