>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Noliko Maseik @7,0 (siata)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
outlawz +1 Punkty (bank rozbity!:) jeśli tylko masz chęci to dawaj typy na forum dalej!)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Mecz w trakcie ale jak mówiłem w poniedziałek w dziale, jakiś idiota wystawiał kursy na mecz Bayernu. Chyba się komuś na łeb spierdolił sufit dając na ten mecz kursy w okolicach 2.0 - 3.6.
Dla mnie Lewy w takich meczach jest jak panienka. Z wielkimi zespołami od dłuższego czasu nie istnieje. Tak było z Barceloną, z PSG teraz z Realem.
Co by nie mówić to po stracie na 1-2 to Bayern ciśnie, widać, ze Lewemu zależy, ale sam meczu nie wygra.Wynik bez zmian... to już inna kwestia.
Update
przed chwilą Ronaldo na 1-3 ale nieuznany. Takie sytuacje ... ????

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz kartka dla modricia lub dla vasqueza? co jest ????!!

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co by nie mówić to po stracie na 1-2 to Bayern ciśnie, widać, ze Lewemu zależy, ale sam meczu nie wygra.Wynik bez zmian... to już inna kwestia.
Update
przed chwilą Ronaldo na 1-3 ale nieuznany. Takie sytuacje ... ????
Ale nie powiesz, że kursy jakie wystawiły buki na ten mecz to nie pomyłka. Liczyłem na coś w stylu 2.6 - 2.6. Powiedzmy sobie szczerze Bayern może sobie wygrywać w Bundeslidze z Augsburgiem ale do potęg w Europie nie mają podejścia.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Bardzo slaby mecz w monachium. Ronaldo poza nieuznana bramka kompletnie niewidoczny. Lewy potwierdzil ze zlota pilka jest lata swietlne od niego. Real dotoczy sie do finalu wykorzystujac slabosc rywali nic wielkiego nie grajac. Najpierw psg pozniej katastrofalny mecz juve w turynie. Dzis bayern ktory mial okazje i sie zemscilo. Moze w rewanzu sie wiecej wydarzy.

S 431

strike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
piotrex007 +13 Punkty
witek_1 +1 Punkty
mlk +6 Punkty (Brawo za Real. Szkoda, że nie pograłem.)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Ale nie powiesz, że kursy jakie wystawiły buki na ten mecz to nie pomyłka. Liczyłem na coś w stylu 2.6 - 2.6. Powiedzmy sobie szczerze Bayern może sobie wygrywać w Bundeslidze z Augsburgiem ale do potęg w Europie nie mają podejścia.
Moim zdaniem &quot;najsprawiedliwszy&quot; wynik w tym meczu to byłby remis. A tak Bayern ma pod górkę. Wyniku rewanżu nie zamierzam dziś się podjąć przewidywać, mecz mimo bramek nie bardzo mi się podobał. W ostatnich latach LM prawie wcale mnie nie kręci. Te rozgrywki od ładnych kilku lat nie wzbudzają u mnie zbyt wielu sportowych emocji - są wyjatki rzecz jasna, ale potwierdzają tylko regułę. Dozo ????

zdanek 924

zdanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Na jutro
Real wygra @3.75
Real lub remis @1.86
Ronaldo strzeli @2.15
Ronaldo strzeli min 2 gole @7.00
Over 3.5 @2.43
Over 13.5 rożnych @4.00
Real over 2.5 @6.00
Naprzód Madrycie ????
✅
✅
⛔
⛔
⛔
⛔
⛔

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ehh 2 kartek zabrakło szkoda ⛔
Straszna szkoda, a szczególnie z tego względu, że one POWINNY być. Kto oglądał ten widział. Za to co robił Carvajal w pierwszej połowie, powinien na drugim faulu dostać ŻK. A on przy trzecim dostaje pouczenie. Nie mogę się z tym pogodzić. Teraz muszę to przecież odkuć na NBA.

Status
Zamknięty.