Wziąłem cash out przy 4-1 nie mam nerwów do tego mam nadzieję że dociagną do końca ????Mecz się jeszcze nie skończył
24 bramki
dzięki kolego ????Over 4.5
Over/Under Total Goals 4.5
Perth Glory v Sydney FC
1.70
Kolega podał dobry typ, ogólnie podaje dobre a tylko 2 reputy ( w tym moja? ) WTF ?pieknie![]()
... niewiem jak Wy ale ja się dziele tym co mam do rozdania a Czarny Kocur ma je ode mnie regularnie również dziś tam poszłaKolega podał dobry typ, ogólnie podaje dobre a tylko 2 reputy ( w tym moja? ) WTF ?
Powinien mieć ich minimum 5.....tu chyba same hieny co biorą a nic nie dają od siebie...
Kris, jak tu sie reputy daje za wklejenie linka do transmisji, to średnio te reputy miarodajne sa. Ja typkowi podziękowałem ale poszukam wpis i dam repute, zeby żalu nie było.Kolega podał dobry typ, ogólnie podaje dobre a tylko 2 reputy ( w tym moja? ) WTF ?
Powinien mieć ich minimum 5.....tu chyba same hieny co biorą a nic nie dają od siebie...
ja daję za typy !Kris, jak tu sie reputy daje za wklejenie linka do transmisji, to średnio te reputy miarodajne sa. Ja typkowi podziękowałem ale poszukam wpis i dam repute, zeby żalu nie było.