>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
kamilxait 638

kamilxait

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobrze ze pobrałem Wilsona po 3.60 po pierwszym frejmie bo mam w sumie już wyrąbane na wynik tego meczu ????

maggioslc 182

maggioslc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kszksz
Liaoning Flying Leopards - Guangdong Southern Tigers(Włącznie z dogrywką) powyżej 199,5 @2.13
Liaoning Flying Leopards - Guangdong Southern Tigers(Włącznie z dogrywką) suma 1 powyżej (97.5) @2.0

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Kolega podał dobry typ, ogólnie podaje dobre a tylko 2 reputy ( w tym moja? ) WTF ?
Powinien mieć ich minimum 5.....tu chyba same hieny co biorą a nic nie dają od siebie...

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Kolega podał dobry typ, ogólnie podaje dobre a tylko 2 reputy ( w tym moja? ) WTF ?
Powinien mieć ich minimum 5.....tu chyba same hieny co biorą a nic nie dają od siebie...
... niewiem jak Wy ale ja się dziele tym co mam do rozdania a Czarny Kocur ma je ode mnie regularnie również dziś tam poszła ;)

B 91

brajan82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kris, jak tu sie reputy daje za wklejenie linka do transmisji, to średnio te reputy miarodajne sa. Ja typkowi podziękowałem ale poszukam wpis i dam repute, zeby żalu nie było.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Middelfart vs Skovoshed , Dania
under 2,5 goli kurs 1,71
snieg , wiatr , deszcz bardzo zla pogoda i malo akcji na razie

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Kris, jak tu sie reputy daje za wklejenie linka do transmisji, to średnio te reputy miarodajne sa. Ja typkowi podziękowałem ale poszukam wpis i dam repute, zeby żalu nie było.
ja daję za typy !

Status
Zamknięty.