>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Wiem, że w tym dziale wypowiadają sie ogarnieci typerzy. Powiedzcie mi, czy Wy kiedys udzielaliscie sie w dzialach tematycznych, ale przestaliscie, bo szkoda nerwów??? Ludzie nie doceniają czasu innych, czy to tylko teraźniejsze pokolenie gówniarzy??? :confused:
Przestań się tam produkować i będzie po problemie. Moim zdaniem każdą analizę bez względu w jakim dziale można o kant tyłka otrzeć. Nawet najlepiej napisana nie da Ci zarobić a może spowodować że dużo ludzi się na nią nabierze i utopi pieniądze. Parę razy tak zrobiłem i parę tysięcy poszło się jeb.. w tej chwili biorę czasami typy jedynie od dwóch osób z forum a tak to staram się grać swoje własne przemyślenia.

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Villareal cianko przedzie dzisiaj. Giron nie powinna tego przegrac.
Powinni ogarnac, ale dla mnie troche za niski kurs na zespol z dolnej czesci tabeli. Do tego slyszalem sporo dobrego o tym, ze po przyjsciu Lamberta do Stoke poprawila sie atmosfera w zespole, zawodnicy bardziej sie przykladaja i chce im sie grac. Ja osobiscie nie cene Lamberta zbyt wysoko jesli chodzi o trenerskie umiejetnosci i przygotowanie taktyczne zespolu dlatego nie chce ryzykowac stawiajac na Stoke. Dla mnie mecz no bet.
PS. ale to forum po zmianie skina to masakra. Codziennie problemy z serverem, zacinanie itd.

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dziś wchodzę w Deportivo za @2.75
Kurs jak dla mnie wart gry.

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy to jest jakoś zaplanowane, że forum się piehdoli w weekend ?

B 26

be_a_men

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie kto na forum podaje w miare dobre typy ? kogo grać

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reaction score