>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Jutro będzie grube pier....cię w najsłabszy punkt buka....
⛔⛔28 strzałów i 0-0 ja nie wiem jak oni strzelają..
kiedyś z kumplem się zastanawialiśmy czy te statystyki w niektórych przypadkach to nie ściema ?! tzn bardziej on rozkminiał

B 243

bede1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O dzięki ,ze mi przypomnialeś.
Zaraz się wezme za ten mecz, bo Mogi ostatnio w niepelnym skladzie...I cieniuje.
Posprawdzam wszystko, ale wedlug mnie, ja bym grał Oeste,ale jeszcze się odezwe.
Na flashscore napisane że przełożone

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Oly jak na razie super, to pobieram za połowe stawki Fenerbahce +5,5pkt.
1.83
Fener !!
P.S.
Cruz Azul-Cruz Azul Hidalgo
Powyzej 4 rogów, za drobniejsze.
1.90

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
betrayal +4 Punkty (W)
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Tomek Mogi w kosza do gry?
Kurcze nie mam pomysłu, Oeste widzialem ostatnio kilka tygodni temu, widzę,ze podobnie jak I Mogi w dołku.
Odpuszcze ten mecz, ale 1.55 ,na Mogi, raczej bym nie ryzykował.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Hmmm ciekawa historia, buki sciągneły z oferty rogi w Paragwaju w przerwie meczu....czy to tylko 365?

kamilo1403 50

kamilo1403

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
próbuje ktoś grać na Jarry`ego w meczu z Ramosem-Vinolasem? Ponad tydzień temu grali ze sobą i gładko wygrał Jarry a tutaj kursy powyżej 2,20 ????

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Otwieram dyskusje na temat jutrzejszego meczu rewanżowego Playoff siatkówki Superligi w Rosji. Niepokonane Dynamo Kazań jedzie na mecz do Sakhalina na rewanż po gładkim 3:0 u siebie. Na Dynamo kurs 2.80 już. Nie grają nic w przyszłym tygodniu, bo mecz z Conegliano w playoff LM grają później, Puchar Rosji już dawno rozegrany. Z tego co można wyczytać na stronie Dinama nie pojechały juniorki (po coś człowiek tego rosyjskiego przez 6 lat w szkole uczył xD). Co jest nie tak z tym meczem?

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
Otwieram dyskusje na temat jutrzejszego meczu rewanżowego Playoff siatkówki Superligi w Rosji. Niepokonane Dynamo Kazań jedzie na mecz do Sakhalina na rewanż po gładkim 3:0 u siebie. Na Dynamo kurs 2.80 już. Nie grają nic w przyszłym tygodniu, bo mecz z Conegliano w playoff LM grają później, Puchar Rosji już dawno rozegrany. Z tego co można wyczytać na stronie Dinama nie pojechały juniorki (po coś człowiek tego rosyjskiego przez 6 lat w szkole uczył xD). Co jest nie tak z tym meczem?
Z miesiac temu byl mecz, chyba babki z Dinamo Moskwa na wyjezdzie graly i tez byly takienspadki na gosppdynie. Nie pamietam kto ale Moskwa ogarniala sety po kursie 10 ???? to je Rosja

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak Linette mogla przegrac z kims takim jak Collins? przeciez ona nic nie potrafi

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
próbuje ktoś grać na Jarry`ego w meczu z Ramosem-Vinolasem? Ponad tydzień temu grali ze sobą i gładko wygrał Jarry a tutaj kursy powyżej 2,20 ????
Podawałem już ten typ. Ja nie gram tenisa ale jest value. Ramos ostatnio cieniuje, Jarry dokładnie odwrotnie. No i najważniejsze: dziś dog jeszcze nie wygrał na tym turnieju ;)

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lawki pod nocnym
Termalica vs Wisla Plock x2
1.4 bet365 ✅

Dla mnie Termalica jest do spadku (wreszcie) Gdzies te punkty gubic musza....
Nim nacislem wyslij w tym posci to juz Termalica prowadzila;) Niech ten Brukbet juz spada i bierze ze soba po pache Sandecje;)

Status
Zamknięty.